חכם

חכם

אולי זה לא מקובל אבל מישהי פה אמרה שאני נורא חכם (אני די מסכים) אז היא היתה אמורה לשאול אותי שאלות וכאלה ונעלמה - אז אני פותח שרשור שאלות . תישאלו אותי (בכל נושא) בא לי לראות אם אני חכם או לא . . . . . .תודה !

kung fu

New member
טוב אז....

השאלות: 1. מה עשית לפני שקראת את מה שרשמתי? 2. האם היית מודע לעצמך בזמן הזה? באהבה!

אה

חשבתי אולי תהיה שאלה קשה כך שאוכל לגלות את עצמי . . .מודע? אהבה? די תמיד . . .

kung fu

New member
שאלה הבהרה

השאלות והתשובות אליהן: לפני שקראת את מה שרשמתי אז: חשבתי אולי תהיה שאלה קשה כך שאוכל לגלות את עצמי זאת התשובה שלך או שתיארת משהו? 2. האם היית מודע לעצמך בזמן הזה? מודע? אהבה? די תמיד היית מודע לעצמך או לא? התבוננת על עצמך? ראית את עצמך?

מתי לא ?

א. כן זה התשובה . . . ב. אני לא מבין מתי אדם לא מודע לעצמו . . .- אז או שאני לא מבין כלום או שאני מבין הכל (

kung fu

New member
כשאני משתמשת בביטוי מודעות לעצמנו

הכוונה מודעות לתנועות הגוף שלנו, מודעות לרגשות שלנו, מודעות למחשבות שלנו, מודעות למילים שאנו משתמשים בתוכנו ומחוצה לנו, מודעות למה אנו עושים את מה שאנו עושים, מודעות אל האמונות שלנו ועוד.... אני לא נמצאת שם כרגע. לא סביר שאתה נמצא שם, ועדיין ענית לי את התשובות שענית לי בשרשור זה

להיות מודע להכל בו זמנית זה . . .

הפרעת קשב וריכוז אני רוצה להיות מודע לדבר בדיוק במידה כדי לעשותו . . . אני לא צריך להיות מודע לתחושת השובע בבטן כדי לכתוב הודעה בפורום

קונג - לגבי מודעות עצמית . . .

היא לא תמיד בריאה כי רמת הקשב העצמי שאני יכול להגיע עליה במודע . . . נמוכם משמעותית מקשר פנימי ספונטני לעצמי הפועל דרך החלקים הלא מודעימ . . . . . יש צורך לעשות מיפוי עדין של מצב מיתבקש לכל סיתואצית חיים

kung fu

New member
למה אתה מתכוון כשאתה אומר

"מודעות עצמית"? למה אתה מתכוון בקשב עצמי במודע? וקשר פנימי ספונטני הפועל דרך החלקים הלא מודעים? איך קשב עצמי יכול להיות לא בריא? אולי אנו מדברים על שני דברים אחרים לגמרי....

התהוות

New member
"איך קשב עצמי יכול להיות לא בריא?"

תשובה: את יכולה להגיע למצב שאת מודעת למקומות בך, מקומות שיפחידו אותך פחד מוות רק בגלל שאת מודעת למקומות האלה ולא גם למקומות שמרפאים את המקומות האלה- ז"א את בעצם מודעת, אבל רק לחלק מהתמונה ואז זה יכול סתם לגרום לדברים מאד לא נעימים. (אני לא בטוחה אם לסגור את זה ב"ככה נראה לי" או לא, כי קרה לי משהו שהיה קרוב לכך, רק שלא נגרם נזק אבל זה שלא נגרם נזק גם קשור להילרית שלי אני חושבת).

L i z a r d

New member
עוד משהו

לפעמים אנשים יכולים לעשות משהו שהם יקראו לו קשב עצמי, אבל במקום קשב זו תהיה התערבות, וההתערבות הזו יכולה להיות בדברים שאין לאותו האדם את היכולת והידע בשביל להתערב בהם. אז זה מצב לא בריא.

מה שיפה זה ש. . .

תמיד באחד הפנימי אנו כולנו אותו אחד קוסמי עליון . . . מה שמפריד ביננו זו השפה שלנו לבטא אותו . . . .-- אז ברור שאנו מדברים קצת שונה אחרת בהכרח הינו מסכימים . . .( יש רק אמת אחת הרי , , ,

למעלה