חכם סיני עתיק אמר לי....

חכם סיני עתיק אמר לי....

סיני עתיק וחכם אמר פעם - ההבדל בין לוחם למפסידן הוא שלוחם לא נכנע אף פעם ואם שברו לו את הרגליים הוא נלחם עם הידיים ואם שברו לו את הידיים אז הוא נלחם עם השיניים אבל אף פעם הוא לא נכנע

דרך הקונג פו

בדרך הקונג פו אפשר ללמוד כיצד להיות לוחם השיטה היא ע"י מדיטציות והסתכלות פנימית וכך מעלים את המודעות הפנימית

דרך הקבלה היא המהירה ביותר

דרך לימוד הקבלה אפשר להגיע למודעות פנימית מהירה יותר מכל לימוד אחר אני לא רוצה לשלול את שאר החכמות אבל קונג פו ניסיתי והוא באמת טוב אבל דרך חכמת הקבלה מגיעים הרבה יותר מהר והרבה יותר רחוק מכפי שמצפים עצם קריאת המאמרים והכתבים של המקובלים, כבר מוליכים אותכם קדימה בצעד אחר צעד למי שרוצה לנסות ולקרוא כתבים של מקובלים ולהחליט בעצמו כיצד זה משפיע עליו http://www.kabbalah-web.org/hebkab/index_heb.htm

Talia E

New member
האם כולכם אותו אדם?../images/Emo8.gif

כך עושה רושם, לפחות...

קורס בראיית הילות

שלושתם אותו אדם - כך לפחות עולה מהמקצב הפנימי של הטקסטים. ניסיתי לראות אם זוהי סתר. לא הצלחתי לראות. אין פה מספיק מאפיינים אנרגטיים בכדי לבצע התאמה עקיפה (לא באמצעות ראיה ישירה), אבל יש התאמה של למעלה מ-80% במאפיינים האנרגטיים של המקצב הפנימי. יכול להיות שזה לא אומר כלום, אבל מותר להמר שזוהי סתר (אם זו לא סתר, אז זה אדם הדומה לה מכמה וכמה בחינות). סתר, האם זוהי את?

סתר

New member
בן, אין לך עוצמה כלל

תתרכז בציד עוצמה. תתחזק.. אני מבקשת מחברי הפורום לחזק את בן. בן, לצערי, לא רואה ממטר. הוא עוסק בניחושים, במקום לצוד עוצמה, הוא מבזבז את טיפות האנרגיה האחרונות וחבל... בן,בן, הבן יקיר לי אפריים. כשתבין שאתה לא מרכז העולם ייקרו לך דברים.. בנתיים, צוד.

לסתר ולכולם - בהקשר לראיית הילות../images/Emo70.gif

בהחלט יתכן שטעיתי בראייתי - אשליות ראיה אינן נחלתן הבלעדית של העיניים, או של הראיה הפיסית, אלא הן קיימות גם בראיה האנרגטית!!! ולגבי מה שאמרת, סתר, אין לי אלא להודות לך, אז תודה! הא, ולהימנע מניחושים אני לא רוצה, כי זה כיף; ואולי אני רוצה אבל לא יכול, כי אני מכור. בכל אופן, עכשיו אני רואה בך אדם אחר, מישהו מסויים, עם שם שמתחיל ב-ע´. מישהו שאף פעם לא ממש נפגשתי איתו, אבל כל זה לא ממש משנה, נכון?... באהבה, תהיה (תהיי?) אשר תהיה (תהיי?) בן

יחפנות

New member
זו לא סתר

סתר בטוח אין לה קשר לקבלה , כי אם נראה לי על פי הודעותיה שהיא מתקשרת עם הודו נאפל ותורות המזרח . אם היתה עוסקת בקבלה אז ספק אם היתה משחקת את משחק ההסתרות . אבל דבר אחד ברור לי מבין השורות , באשר יהה או תהה מסר , היא אוספת המון עונג מההשתתפות שלכם בחיפוש מה שהיא מנסה להסתיר . ובינתיים כמו שהיא אמרה נכון , אתם מוציאים הרבה יותר מילים ממנה על הפורומים , והיא נהנית ומאמינה שאינה מבזבזת אנרגיה כי בינתיים המאזנים אצלה . אז בן ....... אני אמליץ ...... שסתרים בסוף מתגלים , רק בזמן שלהם . ומי שמאתגר אותך . להוכיח תרתי משמע ..... אז הוא אחד שרק מנסה שתעזור לו להראות בך את הספק , והעבודה שלך חשובה מכדי להתעסק בזוטות . או מכדי לבזבז זמן על הוכחות לכל מני סתרים המאתגרים ונהנים מאנרגיית הסקרנות אם לסתר יש סיבה לשחק את מישחקה , אז אולי זה באמת לבחון אתכם בדרך הלוחמים . ואז ..... או שהיא טובה . או ..... שהיא סתם מכירה את האנושיות בסקרנות . והסקרנות תיזכרו לוחמים יכולה לדרוש מחיר יקר , מחיר של מירכוז ומיקוד . אז באמת תמשיכו בעבודה המופלאה שלכם באהבה אני בדואית , יחפנית , בדואית

יחפנות

New member
סתר ......חחחחח

לי יש עיניים נמחוברות למוח ...... אז כן אני רואה , גם בין המילים .........חחחחחחח ואת רואה ??????. חחחחחחחחחחח משחק יפה מצאת לך ....... חחחחחחח את נהנית ?????. זה עיקר החיים ...... הנאה . כשתילמדי להעניק הנאה ...... אז תגלי סוד המוסתר בבריאה ..... ובינתיים חיבוק ויום טוב לך . אני

יחפנות

New member
היי סתר

מה ולמה את משחקת את המשחק עם בן ? מה המניעים המובילים ? אשמח לשמוע ...... יום מופלא לך אני

יחפנות

New member
טליוש ,

לא חומד את טועה , אני מדברת באופן עצמאי . וסתר איני יודעת מי היא , אבל היא נשמעת כמו אחת שאשמח לפגוש . יום טוב גילה

יחפנות

New member
ממ אשאל הכל

כי אני אוהבת לדעת הכל . אבל אתחיל אולי ב..... מה הסיבות שהביאו אותך להתכנות סתר . מה התכוונת להסתיר בשם הכינוי ? ( אגב זה שם מאד נעים בעיני , ומושך ) והאם המשחק כאן התחיל עם כוונות ? או שפשוט הוא ככה התפתח כתוצאה מהתגובות שקיבלת ? אחרי שתעני אמשיך לשאול הככככככככככלללללללללל ואת מאד מגרה אותי לתת לך חיבוק אדיר .... אני

Kiru

New member
אני לא מומחה,

ובוודאי לא "רואה" במובן האנרגטי אבל לפי מאפייני ההודעה אפשר לתת הימור של 95% שזה אותו אדם. בקשר להשערה של בן, לעומת זאת... אני לא יודע... אבל הייתי מהמר אחרת.

deep ocean

New member
זה שזה אותו אדם-הצלחתי לראות

מיהו- לא הצלחתי לראות, אבל חשבתי על דויד, אבל משום מה לא נראה לי הגיוני שזה הוא.

יחפנות

New member
היי תודה על האתר

אשמח לדעת על עוד אתרים בנושאי קבלה . טוב אני יוצאת קצת לגלוש בין מילות האתר . ובאמת תודה גילה

למעלה