חכי לי ... הפתעה

mango252

New member
חכי לי ... הפתעה

יש לי הפתעה בשבילך.. אני אגיע עוד שעה. תחכי לי ... מת לזיין לך את הכוס... כבר מזמן אחרי חצות, מצאתי את עצמי נרדמת בין התוכניות בסלון, צלצול בדלת, אני מסדרת את הגופייה מתמתחת שנייה, ואכן הפתעה, אתה לא לבד, דיברנו על זה פעם מזמן שהוא רוצה לפנק אותי בעוד זוג ידיים, משתיק לי את ההלם בנשיקה מעביר לי יד מתחת לגופייה מנשק אותי ומתעלם מהעובדה שאנחנו לא לבד, מוביל אותי לחדר, אני שומעת את הדלת נטרקת מאחוריי, מנשק לי את החזה, מטריף אותי בנשיקה לא משאיר לי אפשרות להגיב, עוצמת עיניים נכנעת למגע של הלשון החמימה, הידיים שמחפשות, לרגע פוקחת עיניים אני רואה את חבר שלך מביט מהצד, היד שלו בתוך המכנסיים נהנה מהמראה, מוריד לי את הגופייה אני מרגישה את היד מבעד לתחתונים נכנסת לתוכי מסתובבת מבפנים בדיוק כמו שאני אוהבת, מתכווצת לאט , יורד לי לאט על הבטן בנשיקות רטובות ומלקק אותי לאט, החבר מצטרף מתיישב על המיטה , מנשק לי את החזה, וללא הכנה מצמיד לי נשיקה סוחפת, אני מרגישה זוגות ידיים שמלטפות אותי, אני מנושקת מכאן ורטובה בלי הכר שם למטה מרגישה אותך אוסף לי את כל מיצי התאווה , אני רועדת מרגישה זרמים בכל נים בגוף , אתה עולה עליי ובקצב נשימותיי נכנס לי מרגישה אותך נצמד לי מבפנים ואני נגמרת בלי הכר ומרגישה אותך ממלא את כולי מבפנים, אתה נופל נשכב לידי אני מתהפכת על הבטן , מרגיעה ומסדירה נשימות, מנשקת לך את כף היד הבטן , מרגישה את החבר עולה עליי נשען על גבי, ומחזיר לי את הרטיבות כאילו לא גמרתי הרגע .. ממש לפני שנייה, מרגישה את הזיין מלטף לי את הישבן , אני מניעה את האגן, מעט כמעט בריקוד מרגישה אותו נכנס אלי, ומרגישה גל חום בכל הגוף שמאיים להתפרץ בשאגה, הזיין שלך שונה, גם הקצב, ואני ממסרת, אני נעמדת צמוד עדיין על ארבע, מרגישה אותו נדחף נהנה מלטף מכתיב לי קצב אחר, ואתה מסתכל, מצמיד לי יד קרה בדיוק לנקודה שממנה אני כבר לא חוזרת, שומעת את החבר גונח נאנח מאוחר, ידיים על החזה, מי נוגע במי אתה מתקרב אליי לוחש לי באוזן- הבטחתי לך חוויה נכון, והקול שלך ממיס אותי, מתאר לי ולוחש לי איך מרגיש ומילים מרטיבות, אני גומרת בהינף ידו על הישבן, ואתה מחוייך מולי

מתקמבק

New member
איזה יופי

ממש לא משנה אם פנטזיה או אמיתי כתוב מצוין, מחרמן ומעורר מחשבות. תמשיכי....

תוTית

New member
מעולה

למעלה