חכו, בבית...קפריסין...

TakTik

New member
אני לא חושב שאיגביני היה הבעיה

העיקרית כי היו לחלוצים שלנו יום בכלל לא רע הבעיה היתה בקישור כי ראו והרגישו את חסרונו של זאוטוטס אחרי הכול השער השני והשלישי (שהם היו נקודת השבירה שלנו והרגעים החשובים במשחק) התחחילו מאיבודי כדור של אלמושנינו- אצל זאוטה זה לא היה קורה (יש לו הרבה יותר נסיון ועם כול הכבוד לאלמושנינו זאוטה הרבה יותר גדול)

תשמע...

אני מסכים איתך במאה אחוז שאיגביני לא היה עושה משהו מהפכני אולי הוא היה מוסיף קצת והמשחק שלנו היה נראה יותר טוב במחצית השניה אבל הבעיה היתה שלפי דעתי השחקנים היו לחוצים אתה מתאר לעצמך, פעם ראשונה בליגת האלפות ויש לחץ והתרגשות לא קטנה. בכל זאת, אני מאוד מודה לשחקנים על הופעתם בליגת האלופות!!! ועכשיו צריך להתחיל לחשוב על אולימפיאקוס-שבוע הבא בקפריסין!!!

אנשים

אחרי שראיתי את הניצחון הענק של אולימפיאקוס על לברקוזן יש לי חששות

voguemaster

New member
כן, ובכל זאת

יצאנו טוב יותר מלרקוזן. הם ספגו שישיה מאולימפיאקוס. בכללי, אם מכבי חיפה הייתה מחזיקה את רמת המשחק, אולי היינו מפתיעים

מי אלה ../images/Emo35.gif

הם רק אלה שקרעו את לברקוזן זה הכול הם רק אלה שקפריסין זה כמו משחק בית עבורם זה הכול מי אלה

רגע(!) הם ישחקו פעמיים משחק ביתי../images/Emo35.gif

אם הם קרעו את לברקוזן, אז לנו יש סיכוי גם לקרוע אותם
(להתפלל למען זה!!)

לא,

קפריסין זה כמו משחק ביתי עבורם זה כמו שמכבי חיפה שתחק ברמת-גן עם מנצ´סטר זה לא בדיוק הבית אבל זה מספיק טוב כמו הבית

the predator

New member
אתה צודק,

איגביני באמת לא קשור כי בהתקפה שיחקנו די טוב הבעיה היתה באיבודי הכדור חוצמזה, גם אם איגביני כן היה משנה משהו, הוא עדיין יעזוב אז צריך להסתדר בלעדיו

למעלה