חי צומח דומם

חי צומח דומם

כולנו מכירים את המשחק... אני נותנת אות ועליכם למצוא הגדרה לכל אחת מהקטגוריות שמתחילה באותה האות. הקטגוריות הן: חי- צומח- דומם- ארץ- עיר- שם של ילד- שם של ילדה- מאכל- אישיות- להקה\זמר\זמרת- דמות מהשמינייה-. קפיש?

Rioter

New member
סבבה D:

הקטגוריות הן: חי- קרנף צומח- קקאו דומם- קולב ארץ- קפריסין עיר- קהיר שם של ילד- קובי שם של ילדה- קטי מאכל- קוסקוס אישיות- קובי מחט להקה\זמר\זמרת- קלי קלרקסון דמות מהשמינייה-. קאסיו :)

../images/Emo11.gif

חי- קרוקודיל צומח- קקאו דומם-קקי (רציתי להיות מקורית
) ארץ- קפריסין עיר- קהיר שם של ילד- קלוד שם של ילדה- קרן מאכל- קשיו אישיות- קרי ג'ים להקה\זמר\זמרת- קולדפליי דמות מהשמינייה- קישקשתא

chen010189

New member
עונה

חי-קואלה
צומח-קקטוס
דומם-קקי
ארץ-לא עולה לי לראש
עיר-לא עולה לי לראש
שם של ילד-קובי
שם של ילדה-קריסטינה(וכן, אפשר לכתוב גם בק')
מאכל-קוביות שוקולד(המקוריות)
אישיות-קלב בן קלב(ועכשיו כולם ביחד: כותבים כלב י'עמה)
להקה\זמר\זמרת-קווין
דמות מהשמינייה-יש דמות בק'?

FrutillitA

New member
../images/Emo3.gif

חי- קוף צומח- קקטוס
דומם-קלקר ארץ-קפריסין זאת ארץ כן
עיר-אממ קרית גת
שם של ילד-קובי קובי שם של ילדה-קרן מאכל-קקאו,כאילו שוקו אישיות-קרן פלס.... להקה\זמר\זמרת-קרן פלס... דמות מהשמינייה-.קלמזי
טוב זה לא ממש דמות
אניוואי

DirtySpirit

New member
הומ

חי- קוף צומח- קקאו, קוקוס דומם- קירD: ארץ- קפריסין עיר- קריית גת שם של ילד- קובי שם של ילדה- קטי מאכל- קוקוס אישיות- קובי מחט[?] להקה\זמר\זמרת- ק"ק דמות מהשמינייה- קאסיו

KiShKooSh

New member
אויי זה משחק חמוד../images/Emo9.gifמוטי!

חי-קבב, או לפחות זה שדודה שלי מכינה צומח-קעקוע של חברה שלי, זה עלים כאלו.. דומם-קבב, זה שאמא שלי מכינה ארץ-קליפורניה עיר-קובה(לה במבה
) וכל הקריות למיניהם שם של ילד-קובי שם של ילדה-קבב
! לא סתם... קרן מאכל-אמ... לא יודעת אישיות-קריימר
להקה\זמר\זמרת-קניה ווסט(תודה לאושי!) דמות מהשמינייה-.קובי
הוא בעצם איה לא
?

ANGELUSPIKE

New member
יש לך שני טעויות....

קליפורניה זאת מדינה מתוך 51 המדינות שנמצאות באהר"ב ולא ארץ. קובה היא ארץ ולא עיר.

KiShKooSh

New member
אני יודעת...

טוב בקשר לקליפורניה חשבתי שזה גם נחשב אבל נגיד.... כל הדבר הזה נכתב במצב רוח מאוד מוזר(להלן: כתבתי באישיות קריימר) וניסיתי להכנס לבדיחות פרטיות שלי שאינם מבינים. ובקשר מקרה לך יש טעות *שתי טעויות לא שני טועויות

למעלה