חי חי.

Charmed Gal

New member
חי חי. ../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יעל לא נחמדה. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? מה זה עוד? לא סיפרתי לך שום דבר על עצמי. סיפרתי לך על יעל. למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כאילו מתי ששמים סימן שאלה אתה שואל את השאלה הזו. ובכוונה עכשיו לא שמתי שוב סימן שאלה. מעכשיו שאני שואל שאלה אני אשים את הסימן @ כדי לבלבל אותך, קיי@ כיצד אתה מרגיש עכשיו? יחסית בסדר... אבל אני מוטרד בגלל תום ובגלל בוסטון. ויולי משוגעת. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? איך הגענו עכשיו לחלומותי לעתיד@ אני רק רוצה שתעזור לי עם יולי. ואם כבר, אז גם עם תום. מה עשית היום לשיפור מצבך? הורדתי סדרות שוות! ^___^ ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יש לי יתד עץ כמו של באפי וסכין של פיית'! :) ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני לא מפרגן לעצמי. P: אתה לא מפרגן לעצמך? כן. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אבל אני לא רוצה שיחול בי שינוי! אלא בתום ויולי! האם אתה בטוח בכך? בהחלט. האם זה מצב זמני? לא... אני רוצה שהם תמיד ישארו לא מעצבנים או מוזרים. דה. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אחלה. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אולי... אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו. עכשיו חשוב לשנות תכונות של יולי ותום. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? מגניב. D: המשך בבקשה להמשיך במה...? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? ניסתי לעשות ניסוי ולשים סימן שאלה. לא עזר. \: האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא, אבל אתה מנסה.

למעלה