חיתוך שילדה

yandogs

New member
חיתוך שילדה

שלום לכולם! קניתי שילדת אלומיניום ואני מעוניין לחתוך מעט(5 עד 10 מ"מ) את ההד טיוב (head tube) בגלל שהסטירר קצת קצר מידיי ואני לא מוכן לוותר על המזלג. האם מישהו מוכן להמליץ לי על מקום שיכול לעזור לי בזה(כמובן שלא יהיה יקר מידיי) או כיצד אוכל לעשות זאת בעצמי בדיוק רב מבלי לפגוע בשילדה. כל המלצה תתקבל בברכה . תודה..... האם קיים הד-סט שטוח יחסית(1 אינץ) שיכול לחסוך לי כמה מילימטרים?

bikingstudent

New member
ניר כבר ענה לך קודם, אל תעשה את זה!

א. בשלדה יש מקום שמיועד למייסבים, אם תחתוך אתה בעצם תחתוך מהמקום שמיועד למייסבים ואז לא תוכל להרכיב מזלג. ב. ההד-טיוב מחוזק גם בקצוות, תוריד ממנו ותפגע בחוזק השלדה . ג. אם אתה רוצה הצעת מחיר לך לכמה מסגרים באזורך, קבל הצעות מחיר ולך על הזול ביותר. אבל קח בחשבון שהשלדה כנראה לא תיהיה שמישה אחרי החיתוך.

bikingstudent

New member
הבארה

אם ההתקן הזה יתחבר, אז יתחבר גם סטם רגיל עם כידון, משמע אין בעיה. בכל מקרה ההד-סט צריך להיתחבר טוב עם המיסבים והקונוסים, במידה ויש את כל הקונוסים והם במקומם אפשר לחבר סטם .

etal2

New member
שניהם לא

IS ו-ZS הם שני תקנים שונים להד סט פנימי, שניהם דורשים הכנה מיוחדת בשלדה.

bikingstudent

New member
לא דיברתי על האינטגרלי שB guy הראה

זה סטנדרט נוסף יש את ההד-סט חיצוני "רגיל" יש פנימי שדורש כוסות ZS ויש איטגרלי שלא דורש כוסות IS בכל מקרה, חיתוך של ההד-טיוב פוגע בהכנה להד-סט של השלדה ולא משנה איזה הד-סט זה

bikingstudent

New member
הדבר הכי חשוב לא שמתי לב|דופקראשבקיר|

איזה פספוס

B Guy

New member
איפה ראית שזב סטירר "1?????

הוא כתב הדסט בגובה "1 למיטב הבנתי.

etal2

New member
אתה כנראה צודק

אבל 1" זה גובה של הדסט רגיל, אולי הכוונה היא שיש לו 1" של סטירר חשוף ובזה צריכים להכנס גם ההדסט וגם הסטם.

yandogs

New member
תודה לכולם

הסטירר הוא בקוטר1 אינץ ללא הברגה. האם ההד סט המיוחד של canecreek יכול לחסוך לי מספר מ"מ יקרים ולחשוף יותר את הסטירר?

bikingstudent

New member
הד-סט ל-1" היום זה קצת בעייתי להשיג

לדעתי האופציה הכי טובה שלך היא E-BAY להחליף את המוט של המזלג כמו שדודי הציע.. נשמע לי קצת בעייתי אם זה סתם שלדת ברזל פשוט אז בסדר... הבעיה אני חושב תיהיה אם זאת שלדת טיטניום או אלומיניום או בכלל קרבון

למעלה