חישוק

orli45

New member
חישוק

תוך כדי גלישה נזכרתי מה קוטר החישוק המועדף שיתאים , והיכן כדאי לרכוש. תודה.

chayahd99

New member
../images/Emo127.gif שאלה טובה

אני חושבת שזה תלוי בגודל העבודה, כלומר בעבודה קטנה, חישוק גדול הוא בלתי אפשרי לשימוש. עם זאת, אני לא מבינה גדולה בנושא אבל אני מניחה ש- justmom ואחרות ידעו לענות על זה, כך שבטח בהמשך היום תקבלי תשובה. יום טוב

justmom

New member
הקטרים נעים בין

12" (30 ס"מ) ועד 20 אינץ' (50 ס"מ) לחישוק מוחזק ביד. יש גם חישוקים על כן מסתובב, שהם הרבה יותר גדולים (35 אינץ' - כ-90 ס"מ) והרבה הרבה יותר יקרים. בפיסות יש חישוקים בקוטר 14 ו-18 אינץ' - היא מחזיקה את החישוקים הזולים, מעץ דק - יש יותר מושקעים, מעץ יותר מסיבי, אבל הם גם עולים בהתאם ואולי כדאי לרכוש אותם רק כשבטוחים שהטלאים - והתיפורים הידניים - הם יותר מהתלהבות זמנית
זה גם פונקציה של הגובה שלך - אני למשל גבוהה יחסית, והזרוע שלי ארוכה, כך שיותר נוח לי להשתמש בחישוק של 18 אינץ', שהוא גדול יחסית, ואני גם יכולה לתמרן אותו די בקלות כדי להגיע לשטחים שונים במסגרת החישוק. יכול מאוד להיות שמישהי נמוכה יותר עם טווח זרוע קצר יותר תעדיף חישוק בקוטר קצר יותר. אם את באה לסדנא, תוכלי "למדוד" את החישוקים שאצלי ולראות מה מתאים לך (יש לי שלושה). שווה גם להרים טלפון לבנות ממרכז הקווילט - דבי שטרנברג 0544-722894 או ברבי במברגר 0546-510433 ולראות אם יש להן חישוקים וכמה הם עולים.

orli45

New member
תודה

אני מודה על ההסבר המפורט והממצה ,מעולם לא תיפרתי אני מכינה כיסוי מיטה לאחר גיהוץ וחיבור אנסה לצלם ולהראות בפורום.

נ אוה

New member
אני ניסיתי לרקום עם חישוק,

לא היה לי נח בכלל אולי צריך להתרגל לעבוד עם חישוק או שיש טכניקה מיוחדת

ציפי טל

New member
אולי צריך להתרגל לעבוד עם החישוק

אבל הוא מותח יפה את העבודה ,והתוצאה נהדרת

למעלה