חישוב ריבית

חישוב ריבית

צירפו אותי לסטטוס של לקוח אח"מ ורציתי לדעת כיצד מחשבים את הריביות מתחילת הרבעון ? הסיבה לכך נעוצה בעצם העובדה כי הם מתכוונים לתת לי את ריבית האשראי עוד כמה ימים ולמעשה סגן מנהל הסניף אישר מתחילת הרבעון "אותי לימדו שהבטחות צריך לקיים ..." אגב, האם ריבית של 7.8% היא ריבית טובה על חריגה לאשראי ? שיהיה לכולם שבוע טוב !!!

ריבית די טובה

יש ריביות יותר טובות ללקוחות פלטינה. שמשלמים רק ריבית פריים. אבל אתה בהחלט שייך לאחד הסטטוסים היותר מועדפים. אתה צריך לבדוק את חיוב הריבית בסוף הרבעון כלומר בתחילת אפריל ולראות האם חוייבת במשך כל הרבעון בריבית פריים +2.8 א (לדעתי לא ביצעו לך את זה רטרואקטיבית) או שחוייבת בחלק מהרבעון בריבית הישנה ובחלק השני בריבית המועדפת

תשמע, ברגע שמנהל סניף נתן לי את

ההטבה , הרי שהוא מחוייב לעשות כן ! ואם לא , אז הוא יפסיד אותי .... הבעיה היא אחרת שהנני יודע לעשות את החישוב במדוייק שכן מס' ימים בחודש אני נמצא במינוס עד 1500 ש"ח ואח"כ פלוס . להערכתך מאיזה סכום מקבלים ריבית של פלטינה ?

חשבונות פלטינה

בד"כ חשבונות עם שווי תיק השקעות של 500000 ומעלה או משכורות של 20000 ש"ח ומעלה. בנקים מגדירים חשבונות כפלטינה גם כאשר ישנה פעילות רבה בתחום ההשקעות. (פעילות בתחום זה של ני"ע מניבה לבנק עמלות רבות מאותו חשבון)

למעלה