חישוב חיסכון

מ.ורה

New member
חישוב חיסכון

אם אני רוצה שכשאצא לגימלאות תהיה לי הכנסה של 2,500 ש"ח לחודש שמקורה בחסכונות . בהנחה שיהיו לי עוד 25 שנות חיים שבסופם אשתמש בכל הקרן והריבית. מה גודל הסכום שעלי לאסוף? ובאיזה צורה /תכנית לשמור אותו בבנק?

קלוזו

New member
בכתובת הבאה יש לך מחשבון לחישוב..

http://www.mivtachim.co.il/content/Calc/calcform.asp ויש בעוד קרנות פנסיה אחרות מחשבון לחישוב. בעיקרון הנושא מאוד סבוך כי מדובר בנושאים סטטיסטיים, אג"חים מובטחים לקרנות הפנסיה מול תוכניות אחרות ולכן גם שחעורי ריבית שונים ועוד ועוד. לדעתי הנושא החשוב ביותר שאת צריכה לשים לב אליו הוא יכולת תוכנית הפנסיה לשלם לך בעתיד - וזה לא כל כך בטוח בקרנות הוותיקות שיש חשש גדול להמשך קיומם. והשני עד כמה הקרן מובטחת בשיעורי התשואה על ידי אג"חים ממשלתיים. למשל ביטוח מנהלים אינו מובטח בתשואה ולכן בהחלט יכולה להיות בעיה בחיסכון בביטוח מנהלים שעלול להישחק במקרים מסויימים. אני מציע להתייעץ עם אנשי מקצוע בנושא ואם יורשה לי להמליץ על דן שפרינצק "המומחה" ששווה את התשלום. בהצלחה

מ.ורה

New member
לא הבנתי דבר

נכנסתי לאתר של מבטחים לא הבנתי דבר מרוב הטבלאות אני מבינה שהתשובה לשאלה תלויה במשתנים שונים השאלה האם תוכלו לעזור לי בסדר הגודל של הסכום הערכה כללית של סדר גודל הסכום בלבד תודה

למעלה