תגידו לי ובמיוחד אתה קרמר,באמת לא הבנת מה
כתבתי?
אחזור שוב למען הבהרת הדברים.
המכשיר שחובר לממיר המתח הוא מטען סוללות,אין מצב לחבר הפוך לממיר המתח כי הקטבים
לא יתאימו ולא יכנסו פנימה לתוך הממיר,בנוסף את ממיר המתח כן אפשר לחבר הפוך כי אין + - בקטבים,למרות זאת לא חיברתי
הפוך כי הכתוביות ומפסק בורר הוואט יהיו הפוכים,זה ברור אפילו לילד ביסודי,מעבר לכך יש לי מעט רקע בעבודות חשמל
והתמחות בעבודות מחשב,לחבר ישר ונכון האמן לי שאני יודע.
רשר,הטכנאי לדעתי לא טעה ואני בטוח שאם אעביר את בורר הוואט בממיר המתח-שוב ל 1800 אני אשרוף שוב את המכשיר שהוא כאמור מטען הסוללות,אתה מוכן להתערב איתי על זה רשר? אני מוכן לשים כסף על השולחן
בהתערבות ראש בראש,איך אני?
אני כמעט בטוח שהממיר אחראי לשריפה של הקבל במטען הסוללות,קרמר הסיק שאני מדבר על הקבל של הממיר,לא יודע למה,כתבתי הדברים בבירור.
נכון לרגע זה- כאשר ממיר המתח על מצב של 50 וואט יש טעינה אבל המטען לא מודיע בעזרת החיווי שלו על השלמת
הטעינה,גם לא אחרי שעתיים ויותר,במצב רגיל לאחר שעה הטעינה אמורה להסתיים,בדקתי הסוללה במטען של חבר והוא הטעין אותה עד הסוף,המטען לא תקין? המטען חדש לחלוטין ולא סביר שיהיה מקולקל,בדיקה בעזרת ממיר מתח
רציני יותר אצל הטכנאי לאחר שהחליף הקבל הראתה על ה FLUKE שלו שהמטען מוציא יפה בעזרת הממיר שלו,המליץ לי לקנות ממיר עם הספק מתאים.
אני מאמין שעכשיו הכל כבר יותר ברור,אני רציני ואני מוכן להתערב עם כל אחד כאן,1800 וואט היה יותר מדי עבור המטען,המזל שלי שלא הלך המטען קפוט.
עכשיו בואו נראה מה אתם אומרים וכמה רציניים אתם.