חישובים,חישובים...

חישובים,חישובים...

שלום בנות. אני רואה שזה מאוד "אין" לחשב פה,ונראה לי שאתן טובות בזה
אז חשבתי שאולי תעזרו לי להבין ולהיזכר איך זה עובד. יש לי תינוק בן שנה,שינק עד לפני חודשיים.לא קיבלתי כל תק' ההנקה ולאחר חודש וחצי(מהפסקת ההנקה) קיבלתי.ציפיתי לשטפונות אך היה די מדברי. הגוף לא הסתדר עוד הורמונלית כי המחזור הנוכחי הגיע לאחר 25 יום(בעבר הייתי מאוד מדוייקת על 28).מה זה אומר? שהביוץ התרחש מוקדם מהרגיל,נכון? כלומר לא בסביבות היום ה-14 אלא 10-11 לא? כשמנסים לדעת מתי התרחש ביוץ סופרים אחורה מהיום הראשון של המחזור נכון? אני עוד לא מתכננת הריון בקרוב,אבל רוצה להתחיל "להבין" את הגוף שלי,כדי לקבל בת מתוקית... אשמח אם תפרטנה את השיטות הידועות להרות בת,אין לי כלום נגד בנים(בראשון רציתי בן מאוווד)אך אני רוצה מהמין השני ולא לעבור את הברית שוב(לפחות לא בקרוב). בהצלחה לכולכן,אמן ונשמע רק בשורות טובות!!!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה

את צודקת בנוגע לחישוב של יום הביוץ ואני מניחה שהמחזור שלך יחזור להיות סדיר עם הזמן. בנוגע לשיטות להביא בת הביתה, תוכלי להסתכל בקישורי הפורום (בסרגל למעלה) יש שם קישורים לכל מיני שיטות. בהצלחה ולאמהות שביננו יש חובה להביא את התמונה של הילד

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בנוסף לקישורי בן/בת (את רוצה בת ואני דוקא רוצה בן...) ישנו דבר שנקרא הלוח הסיני לחישוב מין העובר הקישור בפורום לא מדויק (פונג לטיפולך), כיוון שהלוח הסיני מתייחס לגיל האישה לפי הלוח הסיני ולא לפי לוח השנה העברי או הלועזי. לכן, צריך להכניס גם את הנתון הזה אני מצרפת קישור למקום בו ניתן גם לחשב את גיל האם מבדיקה שערכתי על בני משפחתי, הלוח נכון רק לפעמים אולי בגלל שעדיין לא הבנתי איזה time zone צריך להכניס לולה הפילולה

פּוֹנְג

New member
הקישור ללוח הסיני שאצלנו הוא

זה. פילולה לא הבנתי מה צריך לתקן אצלנו בקישורים, אם את יכולה לשלוח את הקישור המדוייק - אני אתקן.

blue4u2

New member
איזה קטע מצחיק ומרגש גם יחד ../images/Emo39.gif

ניסיתי את השיטה הסינית ואם "יילך" לנו ביוני (אחרי המחזור המגעיל הזה) - אז תהיה לנו בת ואם ביולי - בן..... ממש מעביר צמרמורת, לא שאני לוקחת את זה כ - 100%, מה גם שבקצב שזה "ממש קורה", אני רק מעלה עוד קמטים בפניי, אבל זה די משעשע!

blue4u2

New member
פונג, לולה ונסיכה יקרות - עדכון ../images/Emo10.gif

אז אחרי כל מה שכתבתי כאן בבוקר עם כל החוסר וודאות לגבי המכשפה, והשבוע מלא הסימנים וההפרשות המוזרות, הלכתי לשירותים ונגלה לעיניי המראה המזעזע!!! - כן,כן, זו כבר לא השתרשות אלא מחזור לכל דבר עם כל מה שאני רגילה לראות, כנראה ההפלה טיפה שיבשה את המצב ולכן היו בהתחלה מעט יציאות ממה שאני רגילה.... אז אני מצטרפת למירוצים הבאים....מתישהו זה יקרה גם לי!?!!?!?

והסבר קטן

הלוח הסיני מחושב לפי הירח, אבל החישוב שלו מאוד שונה מלוח השנה היהודי. כך יוצא שמישהי בת 20, יוצאת לפי הלוח בת 21. לגבי conception הכוונה ליום הביוץ צריך גם לרשום שם גם time zone, כיוון שלפי אחד האתרים, תאריך הלידה בישראל יכול להיות שונה אם מסתכלים על זה בסין, ומאחר ואנו בודקים לפי סין, צריך לבצע "התאמת" תאריכים . במילים אחרות, הלוח מסתכל כאילו סין היא ה"אפס". מאחר והפרש הזמן בין סין לישראל הוא כ-5 שעות, כנראה שצריך לרשום שם 5- (אני לא בטוחה בזה)

האמת,אני חושבת שזה לא מסובך כ"כ

מבדיקה קצרה שעשיתי, ברוב המקרים לא משנה איזה time zone שמים מקבלים אותה תוצאה. אלא אם כן נולדת או שאת מתכננת להתעבר בינואר/פברואר ששם איפה שהוא נמצאת תחילת השנה הסינית (בכל שנה זה משתנה) ואז זה יכול להשפיע על הגיל. חוץ מזה, מבחינתי הלוח הזה הוא בסך הכל שעשוע נחמד. למשל, הוא אומר לי שאם אנסה החודש (יוני) תהיה לי עוד בת. אבל מאחר והסטטיסטיקה אומרת שהוא צודק רק ב-70% את חושבת שאני לא מתכוונת לנסות ולקבל את ה-30% שלי?

בלבלתן אותי לגמרי

איזה לוח סיני????????? רציתי הסברים מדעיים כמו (ממה שזכור לי) הזרעונים הזכריים מהירים יותר אך שורדים רק 24 שעות.הנקביים איטיים אך חזקים,72 שעות.לכן אם רוצים בת צריך לקיים את המצווה
יומיים לפני הביוץ,וככה הבהות "מנצחות". מה,אתן לא מכירות את זה? אין עוד שיטות קצת יותר חדשות ומסעירות בתחום? בינתיים קבלנה תמונות של התינוק הכי מ ד ה י ם בעולם,שכיום אין לי מושג איך אפשר לאהוב עוד אחת,כמו שאני אוהבת אותו.זה ממש החמצן שלי,אני מסניפה אותו בכל הזדמנות,כל הזמן למעשה
...

פּוֹנְג

New member
בקישורי הפורום יש עוד חוץ מהלוח

הסיני . יש קטגוריה שלמה על מין הילוד אני מקווה שזה יתאים למה שהתכוונת.
וכן, יש לך חמצן מדהים מקווה שבקרוב תהיה לך גם חמצינית

למעלה