חישגוזים!!!!!!!!

Black Shark

New member
חישגוזים!!!!!!!!

אני יודע שזה מתחיל ב-22:00 בבארבי,אני צריך לדעת באיזה שעה זה נגמר (האוטובוס האחרון לכיוון שלי ב-00:00 ואם אני לא מספיק אני צריך להישאר מלא שעות בלי לעשות כלום ,באסה) אז אם מישהו יודע שיענה........

kref

New member
זה יגמר אחרי 00

לא יודע מתי אבל זה יהיה אחרי

Mc Bang

New member
לפי מה שאני זוכר

חישגוזים שעבר ההופעות היו עד 00 אח"כ (אני לפחות) הלכתי לאזימוט ושם זה נגמר ב5 וחצי בבוקר ככה ואז כבר יש אוטובוסים... ככה זה יהיה גם הפעם כנראה

Mc Bang

New member
יש את

דיג´י אורי שוחט ודיג´י מאש... (אם אני לא מתבלבל) ויש אופן מייק... אני חושב שזה גם יהיה עד הבוקר...

DJ$upreme

New member
אל תבנו על אירוע עד הבוקר

הבארבי בד"כ נסגר בשעה 02:00 אם אינני טועה.

Mc Bang

New member
אההה, באסה

טוב, להסתובב ולהפריע לתל-אביבים יושנים יהיה נחמד עד 6 בבוקר לא?

DJ$upreme

New member
אם אתה רומז לזה שיש לי בעיה עם

החישגוזים אז אתה טועה בצורה גסה, למעשה אני מקדם את החישגוזים כמיטב יכולתי בכל האירועים שיש לי בסוף השבוע במועדון.

GISmo

New member
לא זה לא הולך ליהיות ככה

בחישגוזים בחנוכה זה נגמר בערך ב2וחצי ואז היה מיקרופון פתוח אז זותומרת שזה יגמר ב4-5

stas aka GhoSt

New member
מישהו יודע פרטים בוודאות?

מתי? עד מתי? מי יהיה? כמה זה עולה? תעשו טובה תנו קצת פרטים אני מתלבט בין ללכת לג´י בשבת או לחישגוזים

פרטים על החישגוזים

יום שני בבארבי חדש - ת"א 50 שקל בלי הנחה , 40 עם הנחה מהאתר של הבארבי מתחיל בעשר (רשום) לדעתי ההופעות לא יתחילו לפני 11 מופעים סאב והצל , שי וביבלון , חלוצי החלל , מומי לוי , כלא 6 , עדי דגן ה-4 , טי.אן והחברה מלוד , פישי הגדול מתקלטים די.גי מאש ( פיזדה ) די.גי אורי שוחט ( ה-4 , דינמו , לונה בחיפה ) יגמר בסביבות שתיים שלוש להתחשגזזז

EmGee

New member
מוקי לא יופיע בחישגוזים

אני לא יודע מאיפה הבאתם את השטות הזאת.

כנסו

אין מסיבה אחרי , היה בקיץ כי החישגוזים נגמר מוקדם מאוד בחורף זה מסתיים מאוחר , ולא משתלם לעשות מסיבה ובמעבדה השבוע, ה-4 היו ואמרו שיש שמעות שאולי מוקי יופיע.

למעלה