*חירפונים*

Phoebe ForEver

New member
*חירפונים*../images/Emo42.gif

אז היי!!!1 היום היינו הטיול עם השכרבה לפארק טייפון!!! ודנה אצלי! אז אני ודנה בחלטנו ללקט חירפונים! מקוות שתהנו!
מיקה: בהות אוהבות כל מה שהוא רך ופרוותי! דנה:*מבט* מיקה: דנה סתמי.
דנה: תכניסי את זה פנימה ומייד!!!! מיקה:*מבט*
דנה: את יודעת שאמורים להגיד "הכניסי"? מיקה:*מבט* דנה:מה?? מיקה:*מתאבדת*
מיקה: כואבת לי הכלייה!(בצחוק לכל החכמים) דנה: אז את צריכה לשתות. מיקה: *מתאבדת*
דנה:*מתפקעת מצחוק* מיקה:מה? דנה:יענקאלה-לאן? מיקה: טוב...!
מיקה: דודה שלי קנתה לחג סבון מפנק! דנה:אוווו! מיקה:את לא רעבה? דנה: לא ממש מיקה:אז היה כזה ספוג רצחני שגדל כל פעם שהיה רוע! דנה: מה?, שהיא קנתה? מיקה: מה, מי?! דנה:*מתאבדת* מיקה:*מתאבדת*
מיקה: מזה הפורנו הזה??!! *מצביעה על הטלויזיה על הסדרה אונץ' פונץ'* דנה:*מתפקעת*
מיקה: <שם של ילד> כל כך מלקק ל<שם של ילדה> דנה:*כותבת מהר*
מיקה: קוראים לי מאוריציו! דנה: *פולטת את המיץ שהיה לה בפה*
דנה:אני שונאת את הקול של הדודה! מיקה: כן גמני! דנה: אין שם דודה! מיקה: יש שם!! ועכשיו יש לה משו מוווזר על הראש! כנראה כדי שלא תנשך את עצמה!
דנה:(מתוך ההרצאה באנגלית)In their cage you could find a lot of cow.....thing! מיקה:או מיי. אנג'וי!

קרועות ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אתן מזכירות לי את עצמי כשהייתי צעירה...... בלעכססס מאיפה זה בא?!?

Phoebe ForEver

New member
עוד חירפון!../images/Emo163.gif|ג'וני|ספארו|

דנה: יאללה חבריה! בואו נרכב על אבנים!!

Phoebe ForEver

New member
../images/Emo42.gifון הגיבור...

נכון החרפון שאני מגיבה אליו?? אז מיקה חשבה שזה: יאללה חבריה! בואו נרכב על הבנים!

חמוד|באפי||פיית||קנדרה|../images/Emo96.gif

הנה כמה שלי וילדים מהכתה שלי אני : WTF למה באת עם החולצה של הדרדסים (מהיום גיבוש שלנו). גל (ככה קוראים לו): כי אני גאה להיות דרדס אבל אני לא דרדס גאה אני: *מתאבד* --------------------------------------------------------------- יותם (ידיד שלי): אנחנו הולכים למופע האימים של נקש(המורה לספורט שמתעלל בנו). אני:יאי הוא כזה רולזי יותם: מה זה רולזי? אני: רולז עם י יותם: מה זה רולז? אני: אתה לא יודע מה זה רולז? יותם: אני יודע פשוט שכחתי. אני: *מתאבד* ------------------------------------------------------------- אני : *מזמזם את השיר של וילו וטארה. זאת שיושבת לידי: השיר הזה מוכר לי מאיפשהו. אני : מאיפה? היא: זה השיר של הדרדסים לא? אני: כן כן מדרדסים *מתאבד*

../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifחחחח מיקה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את יודעת שהשיר הזה שדנה שרה באוטובוס עדיין תקוע לי בראש?!?!?!?!?

../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifחחחחחח../images/Emo9.gif

דווקא עשיתי רק כמה מתקנים בפארק... אבל היה כייף שישבתי עם מיכל והסתכלנו על אנשים שסובלים בגשרים האלה מעץ...

prophecy girl

New member
לא נכון!../images/Emo21.gif

הכי כיף היה לשבת עם איה ולראות אנשים בוכים על המתקן-עצים הזה ולגרות אותם עם התות בננה שלי!

LOL!../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

כן! זה התחיל שסתם עברנו מול איזה קיר אבנים, ואני חשבתי לעצמי: "וואי! קיר אבנים." ואז, לא שידעתי מה אני עושה, התחלתי לדפוק על החלון (או מאי...) ולשיר "קיר אבנים! קיר אבנים!" ואז מיקה ורז שאלו אותי וואט דה פאק אני עושה, ואז קטלתי מה שאני עושה והתפקעתי מצחוק.. ואז כל פעם שעברנו ליד קיר אבנים שרנו "קיר אבנים! קיר אבנים!" וגם שעברנו ליד עוד דברים! כמו: "שדה נטוש! שדה נטוש!" או "גוש לבנבן! גוש לבנבן!" או "כביש עם חוטיני! כביש עם חוטיני!" אווווו "פרות קדושות! פרות קדושות!" (כןןן! ראינו פרווות חמוווודות בדרך!) מווווווו!

פוטי

New member
הייתי בבית עם חברים

ובגלל שהייתי מחורפן הכנתי גם מצגת מטומטמת. זהירות! הסוף מפחיד...

little beatle

New member
בושי לך ילדה!../images/Emo46.gif

שכחת, זה לא כ"כ חירפוניישן אבל.. "טוב, ליל מנוחה וחלום...
בלה בלה בלה בלה.. ומחר נקום ונראה, איך ש מגיע היום
בסוף כל לילה..
אוו אוו טוב, חושך נפל על הרחוב, רק הירח מאיר את אורו הצהוב,
צרצר מצרצר צרצורו שר.. לילה טוב..."

למעלה