לא היה רמז לקיומו שם.
Lhuna3 Well-known member 1/10/23 #2 הפרקים החדשים יצאו רק בנובמבר. (ורק הם צפויים לעלות שם, את הישנים אין בדיסני)
טוני החתול Well-known member מנהל 1/10/23 #3 נכתב ע"י Lhuna3: הפרקים החדשים יצאו רק בנובמבר. (ורק הם צפויים לעלות שם, את הישנים אין בדיסני) לחץ כדי להרחיב... אני גם לא בטוח אם כבר הם אמורים לעלות בדיסני+, או שזה רק החל מהעונה הבאה אחרי זה עם שוטי.
נכתב ע"י Lhuna3: הפרקים החדשים יצאו רק בנובמבר. (ורק הם צפויים לעלות שם, את הישנים אין בדיסני) לחץ כדי להרחיב... אני גם לא בטוח אם כבר הם אמורים לעלות בדיסני+, או שזה רק החל מהעונה הבאה אחרי זה עם שוטי.
LeR@nch Well-known member 1/10/23 #4 נכתב ע"י טוני החתול: אני גם לא בטוח אם כבר הם אמורים לעלות בדיסני+, או שזה רק החל מהעונה הבאה אחרי זה עם שוטי. לחץ כדי להרחיב... גם הספיישלים לציון 60 שנה יעלו בדיסני+.
נכתב ע"י טוני החתול: אני גם לא בטוח אם כבר הם אמורים לעלות בדיסני+, או שזה רק החל מהעונה הבאה אחרי זה עם שוטי. לחץ כדי להרחיב... גם הספיישלים לציון 60 שנה יעלו בדיסני+.
נדירליאל Active member 2/10/23 #5 נכתב ע"י Lhuna3: הפרקים החדשים יצאו רק בנובמבר. (ורק הם צפויים לעלות שם, את הישנים אין בדיסני) לחץ כדי להרחיב... ישנים ראיתי ב-BBC במשך השנים בהן הוט עוד שידרה את הערוץ.
נכתב ע"י Lhuna3: הפרקים החדשים יצאו רק בנובמבר. (ורק הם צפויים לעלות שם, את הישנים אין בדיסני) לחץ כדי להרחיב... ישנים ראיתי ב-BBC במשך השנים בהן הוט עוד שידרה את הערוץ.