חיפשתי מקום לאמר מה שיש לי על רוקדים עם

Sימה2

New member
חיפשתי מקום לאמר מה שיש לי על רוקדים עם ../images/Emo41.gif

1. ליאור מועמד לא אנה - ולכן לא הכי טוב ולא מגיע לו מקום ראשון .נקודה . והיא ...... אחלה וולגרית מאוסה ומתפנקת לא יהייה אסון אם שוב לא תיזכה - לא היא מועמדת ואין "לנו" סיבה להצביע עבורה רק בגלל שהזמינו אותה לארה"ב הם כבר עברו לפזה כ"כ וולגרית בתוכניות ריאלתי שלהם שהיא מתאימה להם, ובטח שם תירכוש עוד מיומניות כאלה . 2. קלוד דדיה - תירגע ותפסיק להיתחנף !!!!! חיבור מילים ,פיתגמים ומלודיה - זה בתוכנית אחרת .....היתבלבלת 3. הכל מכור שיקום מי שחשב שלא שרון תודח השבוע אף אחד לא קם !! שקוף וברור 4. גיאת לדעתי הרקדנית הטובה ביותר למרות שמיררה את חיי קיריל באנטיפטיות החברתית שלה ... "תוריד את המסכה" " אתה מוכן להוביל" וכו' 5. לויקה יש גוף במיוחד תחת קצת מגושם בזמן הריקוד - למרות שזה לא כ"כ גורע וגם לשרון - שאני מלאה הערכה למקום שהגיעה אליו . זהו כן ועוד משהו - מה שלום דניס ???? זו דעתי - לא להיתעצבן

שירקנית

New member
ממש לא מתעצבנת :)

1. נמאס ממנה כבר ונמאס שמתחנפים אליה כל הזמן... את ממש צודקת- זה ליאור מועמד לא היא... לדעתי ויקה ובטח שגלית הרבה יותר טובות ממנו... 3. ברור שהכל מכור.. זה היה ברור ששרון תעוף.. ולצערי זה גם ברור שאנה תהיה בגמר כי ההפקה תעשה לא משנה מה בחור מול בחורה בגמר... ולויקה מגיע להיות בגמר למרות שהמועדפת שלי זאת גלית לכן לצערי הרב גלית תעוף השבוע... 4. חחחחח הרגת אותי עכשיו... דווקא קיריל הוא אנטיפט... הוא ממש קשוח וקפדן.... זה ממש מצחיק לראות אותם רבים- שני האנשים הכי לא מתאימים בעולם... 5. לשרון יש את הרגליים הכי יפות מכל הבחורות שם... באמת מה עם דניס? איזה חתיך הוא... ;)

Sימה2

New member
סו"ס היתפטרנו ממנה - הפעם לא בכתה, למדה לפרגן

ולאמר ברכות לשני הזוגות שנותרו בתחרות בגמר רוצה לראות את קריל וגלית זוכים.

למעלה