חיפשתי חתול

יש לי כבר נסיך../images/Emo99.gif

כשאני מחופשת הוא נסיך כשאני מתפשטת (לא מחופשת) הוא שייח
זה אותו הדבר נכון דייייייייי תפסיקי לבכות כבר

d a n i e l s 5

New member
אם אני אוסיף חיבוק...

זה בטעות עלול להפסיק לך את הדמעות... להוציא אותך מהאובבסיה שלך .... מי אני שאקלקל לך את הכייף הזה. תהני לך מותק.

חתול זה חיה

בוגדנית.. את מלטפת אותו, הוא מגרגר בהנאה ומסוגל באותה נשימה לנשוך את היד המלטפת ולא להבין למה יורד לך דם. מאחלת לך למצוא את מה שאת מאחלת לעצמך היי חזקה

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo31.gif

לחשוב שחתול הוא חיה בגדנית מראה על בורות של אנשים לגבי בעלי חיים בכלל. ובכלל לדעתי האישית האדם רוצה שכל דבר יסור למרותו ואם לא אז זה חוסר נאמנות ואין צורך בדבר כזה. האדם חייב להיות בשליטה והחתול מראה חוסר שליטה אין לו צורך לשלוט או להיות נשלט הוא חי את הטבע שלו במושלמות לחלוטין ואנחנו כבני אדם לא מקבלים דבר כזה הכל צריך להיות תחת שליטה. להבדיל מהכלב שחי חיי להקה.. שולט, נשלט!

ענתי

אין כאן קשר למרות וכאלה, כפי שכתבת החתול חי את הטבע שלו, אני לא רואה כאן שום סתירה... הוא עדיין לא נאמן (להבדיל מכלב). חני הבורה בבעלי חיים

שנטו

New member
גרררררררררררר

אוהבת חתולים מגרגרים וגם צפרדעים שהופכים לנסיכים

כמה אני מסכימה איתך ענתי

אנחנוצריכים לכבד את האופי של החתול,פראותו ולא לשלוט בו וכמגדלת חתולים כפייתית(עד גילוי האלרגיה) יכולה להגיד לך שאין חיה מדהימה כמוה האצילות,הפינוק,הניקיון אוף,חייבת למצוא תרופה לאלרגיה שלי.

phantom

New member
להבדיל מכלב ?

מנסיוני הלא מועט בכל הקשור לחתולים את פשוט טועה ובגדול... חתולים וכלבים הם כמו בני-אדם. כולם אולי מאותו מוצא, אבל שונים אחד מהשני... i rest my case

היש סיכוי..

שפורום גרושים גרושות...הביא את "החתולים"..לכותרות יש קשר לבחירות שבאופק..

למעלה