חיפשתי ולא מצאתי

pilpeletbm

New member
חיפשתי ולא מצאתי

תמונות, סרטונים על העיר קזרון מתה מסקרנות לדעת איפה גרו אהובי ליבי ( סבא וסבתא ) שלי. מישו מכיר ? יודע ?

gamari

New member
בטח

קזרון - KAZERUN - کازرون בערך 80 ק"מ מערבית לשירז. (עיר הולדת אמי) במקרה לא מזמן קראתי על הכפר הזה, לפני שלוש-ארבע שנים תרגמו ספר שנקרא "דודי נפולאון", ספר בדיוני מפרסית שיש שם סצינה הנחשבת למעין יצירה ספרותית, מתאר קרב דמיוני שנערך בכפר הזה. משך אותי לקרא על המקום כי יש לו ערך הסטורי אמיתי מהמאות הראשונות לפני הספירה, אחרי כיבוש אלכסנדר מוקדון.. יש שם מערה מפורסמת עם תחריטי קיר מימי המלך שאפור.. יש גן מוסלמי מאד מפורסם בכפר הזה, נקרא בארג-א-נאזאר... בתקופת השלכת יש בגן חווית צבעים מטריפה בגלל מגוון הצבעים העצום של העלים הנושרים מעצי הגן. (כתבתי על הגן הפרסי באחד השרשורים). כמו כן יש שם את מסגד אלזאהרה, החזית והכיפה בצבע כחול, מזכירים את המסגד באיספהאן. אולי כדאי לחפש בGoogle earth

niya

New member
תמונת לווין מ- google earth

זה מה שגוגל מוכן להראות לי כרגע

niya

New member
לא../images/Emo24.gif

זה מהאינטרנט

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifטוב שסיברת את ידיעותיי!!!

יש באינטרנט כדור ארץ קטן. הגולש יכול להתקרב לכל נקודה עד מרחק ראייה של בניינים. זה המקור שלך?

פרויז1

New member
זה מופיע לי במחשב הביתי,

ניסיתי להפתיע אתכם ולא הצלחתי להעבירו בלינק/כתובת... הבן שלי אמר שיעזור לי. אמר.

niya

New member
כבר העליתי בעבר לינק לזה

google earth זה נקרא אני חושבת ששמתי של איספהאן, אבל משם אפשר להמשיך ולראות עוד ועוד דברים. לזה אתה מתכוון?

niya

New member
וואו פרויז../images/Emo47.gif המלכים

אין, אין, ועוד פעם - אין עליך!

pilpeletbm

New member
רוצה בטח רוצה

רק לא מצליחה לשמוע יש דבר כזה נכות טכנית ? ביטוח לאומי ישלם לי על זה?

niya

New member
לא../images/Emo8.gif

אבל את מוזמנת לנסות
תספרי לנו אח"כ אם הצלחת

למעלה