חיפוש שיר

יניב.

New member
חיפוש שיר

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה, בואו נראה אם היא תהיה מוצלחת: אני מחפש שיר דאנס שאני לא יודע איך קוראים לו ומי המבצע, נראה לי שזה איזה הרכב דאנס שמשתמש באיזה ווקאליסטית בסטייל של FRAGMA (אולי זה אפילו באמת הם..) זה שיר די מוכר כי זה כל היום ברדיו. מה שכן הצלחתי לקלוט זה כמה משפטים מהפזמון (??איזה מילה עתיקה??). זה הולך ככה:sugar you make me fill complete, life with you so sweat... la, la,la,...וכן הלאה. חוץ מזה אני רוצה להביע תרעומת מזה שהשיר של פלאנט פאנק - inside all the peaple לא כל כך מצליח כמו הראשון שלהם. שיר דאנס חזק, יפה ומקורי (מקורי - למרות שהקצב שלו ושל צ´ס דה סאן הוא בדיוק אותו הדבר עם אותם אלמנטים אבל השיר מיוחד כזה, לא יודע..). לא משמיעים אותו בכלל במועדונים ובMTV הוא לא הולך משהו במצעד הדאנס שלהם.

עוגייה

New member
אז ככההההה:

1. Rapture- Vaiio הם שינו ת´שם עכשיו לאיזה משהו ארוך ומסובך או בקיצור- Aio. המילים של הפיזמון: Me, amore don´t you know, my love I want you so Sugar, you make my soul complete Rapture tastes so sweet 2. Inside all the people באמת אחלהההההההההההההההה!

יניב.

New member
תודה!!

זה היה די זריז. גם בהתחשב בעובדה שלא קלעתי כל כך במילים של השיר - WELL DONE!

עוגייה

New member
בבקשה../images/Emo8.gif

שאלו כאן כ"כ הרבה על השיר הזה... וחוץ מזה המילים שלך היו דיי קרובות. (אתה אוהב את פראגמה?)

יניב.

New member
חמודים מאוד

פראגמה לדעתי TOCA ME הוא אחד הטראקים הטובים ביותר בשנה האחרונה, בסך הכל אני מכיר 3 שירים שלהם, כי זה מה שיצא לי לשמוע, את TOCA ME ואת הגרסה עם המילים שלו TOCA´S MIRACLE ואת EVERY TIME YOU NEED ME והשיר האחרון ששמעתי אני כבר לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא לא משהו. חוץ מזה שלא משנה מה אני אוהב, תמיד מתעלמים מזה בארץ (ברדיו ובמועדונים). דרך אגב לא הגדרתי את עצמי מבחינת מוזיקה. אני אוהב הכל חוץ ממזרחי ומטראנסים, אוהב דאנס בסגנון של איביזה (לא יודע בדיוק איך נקרא הסגנון הזה כי כל פעם ממציאים שם אחר). אני גם חושב שמייקל ג´קסון היה צריך להוציא את הסינגל האחרון שלו בלי וידאו-קליפ כי עד שראיתי את השיר בMTV חשבתי שהשיר דווקא טוב, אבל מאותו רגע זה הרס לי הכל. הוא פשוט מכוער ופאסה, ונדוש ביותר עם הריקוד הזה והכובע המטומטם הזה וחבל עליו..

למעלה