חיפוש קרובים

הדס65

New member
חיפוש קרובים

יש מישהו עם שמות משפחה: פרוינד, הזלקורן, ורמש, ברקוביץ, סלוים, שבוק??? תודה.

עם כל הרצון לעזור (ויש רצון), אין

שום סיכוי לעזור לשאלה המופנית בצורה כזו. אני אומר זאת כביקורת בונה ולא כביקורת גרידא. אנא, קראי את הקישור האדום בצד שמאל של העמוד, והביני מן השאלות הנפוצות המופיעות שם כיצד שואלים, מה מחפשים, איך כותבים וכו'... אשמח אם תחזרי עם כל הפרטים, ארנון

משפחת פרוינד

משפחת פרוינד היא משפחתו המורחבת של אבי. יום לפני שפנית בבקשת עזרה, בקשתי מzogu לחפש בספר על בית הקברות הישן בת"א אודותם. קראי את הודעתי מ3.2.2007. אנא, כתבי מה יש לך בנתונים ואשמח מאד לסייע ולהסתייע. ו...אולי נמצא שאנו בעצם קרובות משפחה... ובפורום הזה היו דברים מעולם. לאה

kutz2

New member
לאה שלום,

אני היכרתי בזמנו משפחת שרה ויעקב פרוינד מהרצליה ולהם שלושה ילדים מינה מרדכי ומרים,מרים עדיין גרה בהרצליה מרדכי עבר לרעננה ומינה נדמה לי גרה ברמת-גן,

יעקב פרוינד איש "קול ישראל"

הוא בן דוד שלישי שלי. סבו, יעקב פרוינד, וסבתיהדסה יוסט צוקרמן היו בני דודים. הוא נשוי ליהודית שר ולהם 4 ילדים. חלקם לדעתי, נשואים ואף הורים לילדים. "יעקב פרוינד" יש המון במשפחת סבתי אך אינם נשואים לשרה...או הורי הילדים שציינת. תודה רבה, על הנסיון לסייע! אם בכ"ז תדע דבר שאיני יודעת. בשמחה! לאה

פרוינד

היה לי מורה בתיכון בשם נתן פרוינד ויש משפחת פרוינד בחיפה חנה ואבי.

Ohle74

New member
../images/Emo207.gif עזרה עם סלובנית...

הי מרתה, האם תוכלי לעזור לי בתרגום הקטע המצורף מסלובנית שמזכיר את דודו של סבי ד"ר איוון יעקבי מזגרב? http://www.slosi.info/01gradovi/02podrobnejse/stajerska/g-8/gradec.php <איני יודע איך הסלובנית שלך, אבל אם תוכלי לפענח אודה לך מאוד> <חבל אגב שלא מחפשים קינדרפרוינד
> ד"ש אוהד

עזרה עם סלובנית

צר לי אבל אינני יודעת סלובנית לעומת קרואטית או סרבית- אלה שפות שונות.

Baruch K

New member
יעקב ויהודית פרוינד בכפר סבא

יובל ויעל נשואים. אפרת ואהוד - לא.

הדס65

New member
פרוינד

לסבא רבה רבה שלי קראו יצחק פרוינד. היו לו שלוש נשים (אני לא יודעת את השמות של אף אחת) מאישה ראשונה היו לו 5 ילדים - אליעזר, חשי (צבי), נתן (נפתלי), ינקה הן ורגינה. מהאישה השניה היו לו 3 ילדים. שנדור-סבא רבה שלי, מגשה (מיכאל) ואנדור. מאישה שלישית לא היו ילדים. פרוינד זה משפחה גדולה מאוד משפחת פרוינד באה מהונגריה והרבה מהם נספו בשואה.

ok45

New member
פרוינד

הכרתי משפחת פרוינד שגרה בקרית חיים ועברה לחיפה, עלו לארץ מטרנסילבניה בשנות ה- 20 של המאה הקודמת אב המשפחה עבר בבי"ח נשר למלט, עיברתו את שמם לידידיה. בן בקיבוץ חמדיה ובת בקבוץ גניגר.

למעלה