חיפוש קרובים

paul53

New member
חיפוש קרובים

אני מבקש את עזרתכם בחיפוש אחר משפחתי. אני מחפש עקבות של : 1. משפחת פיטקוביץ יוסף בן רחל ויעקב מוורשה פולין. (ידוע לי על המשפחה בנהריה). 2. משה כץ האח של רחל פיטקוביץ שהיה גר באיזור יפו על גבול תל אביב מוורשה פולין? 3.משפחת קוזירוג מוורשה פולין. 4.משפחת הרב פינקלמן הירש ורעיתו ברנדל מלובלין. חיפשתי ביד ושם וגם במרכז לגיאונולוגיה ומצאתי כל מיני שמות אך יתכן שישנם כאלו שלא מסרו עדות והם יודעים פרטים שכנראה אינם ידועים לי. כל מי שבידו מידע, אשמח לשמוע על כך. בתודה ובברכה יעקב [email protected]

paul53

New member
תוספת לחיפוש קרובים

במקביל לחיפושי בבקשתי הקודמת אני מחפש את גרוסמן דבורה בת יעקב-יצחק וחיה לבית פינקלמן מלובלין שכתובתה משנת 1957 היתה במעברת קרית בנימין הצמודה לקרית אתא. בתודה [email protected]

ענתר

New member
ברוך הבא יעקב

מצד שמאל של המסך יש לינק למדריך איך לחפש שורשים באמצעות הפורום. ראשית רצוי שתקרא אותו, כאן אציע לך כמה הצעות. בחר משפחה אחת. פתח עליה שרשור חדש, והכתורת תיהיה לדוגמא: חיפש משפחת פיטקוביץ מוורשה פולין. כל מי שמכיר משפחה כזו יפתח את ההודעה. כל מי שמעוניין בוורשה, או בקי בוורשה יכנס להודעה כזו. לי לא ברור אם אתה נותן לנו רמז, שיתכן והם גרו בנהריה אך אבדתם את הקשר אתם, או אומר לנו, שאינך מתכוון למשפחה מנהריה. לכן בהודעה החדשה ספר כל מה שידוע לך עליהם, והיכן חיפשת, ומה בדיוק אתה רוצה, למצוא את ילדיהם? למצוא נירות על הוריהם? ואל תשכח להכנס לבדוק אם ענו לך, ולספר איך התקדמת בהצלחה

תדרוך יפה ענתר

ובהצלחה ליעקב כדאי באמת להציף בכל פעם שם אחד בלבד רצוי אפילו לפרק לסיגמנטים קטנים יותר ולא לשכוח שאחרי מספר ימים השאלה "יורדת מהעינים" ולפעמים כדאי להחליט לחדשה אולי בצורה שונה מאחל לך הצלחות ואל תיתן לאכזבות להשפיע על המשך המחקר

למעלה