חיפוש פסיכולוג

yaler16

New member
חיפוש פסיכולוג

היי. אני בת 16.5 מאזור השפלה. כבר לא מעט זמן אני מחפשת פסיכולוג פרטי בשביל עצמי. עברתי לא מעט דברים והמצב הנפשי שלי לא הכי טוב ולכן לדעתי אני צריכה לדבר עם מישהו שיעזור לי. בהתחלה לאבא שלי הייתה בעיה עם זה אבל עכשיו הוא משתף פעולה. אני בקופת חולים כללית למרות שזה לא כזה משנה ויש לי כבר הפנייה מרופאת המשפחה. הבעיה היא שאני לא מוצאת פסיכולוגים למתבגרים באזור ראשון\רחובות. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

yonadavg

New member
פסיכולוג

שלום yaler. לא לגמרי הבנתי מפנייתך אם את מחפשת פסיכולוג שעובד עם קופ"ח כללית או פסיכולוג באופן כללי. המשמעות הינה בעיקר כספית, ויכולה להיות משמעותית. אם את זקוקה לפסיכולוג דרך הקופה - ניתן לבקש את רשימת הפסיכולוגים באזורך ב *2700. באשר למטפלים שאינם מהקופה- לפי דעתי לא נהוג לתת המלצות בפורום. על כל פנים בדרך כלל במתבגרים בגילך מטפלים הן פסיכולוגים לילדים ונוער והן פסיכולוגים למבוגרים וכמובן שבראשון לציון ורחובות יש מטפלים רבים שכאלו - הן בקליניקות פרטיות והן במסגרת מכונים.

גרא.

New member
yaler16,בפנייה ל-2700* את עשוייה לקבל שמות

של כמה עשרות פסיכולוגים,מה שיקשה עלייך לדעת במי לבחור.יש אמנם דרך לסנן את הרשימה,אבל עבורך זה עשוי להיות מורכב למדי.לחילופין,נסי לפנות לשירות הפסיכולוגי החינוכי של ראשון ושל רחובות.יש בהם פסיכולוגים קליניים אחדים המתמחים במתבגרים,שעובדים באופן פרטי במסגרת שר"פ בעלות נמוכה יחסית.שווה לנסות.

למעלה