חיפוש עצמי כנסי

שרוך

New member
חיפוש עצמי כנסי

בס"ד הי חיפוש עצמי רצתי/לברר לשאול מה את עושה פה עם נערים/נערות שאת בעצם את אישה נשואה? איך את קשורה לתנועה? השמח לראות תמונה של בנך מתוך סקרנות כי לפי השמועות בפורום הוא נורא חמוד !!! שרוך

אני לא חושקת בנערים/ות צעירים/רות:-

לא מבינה את השאלה????? בניגוד לאלה שיטענו שהפורומים הוא מקום להכרויות למטרות של חברות או סקס לא הגעתי לעולם הזה בגלל זה וזו גם לא הסיבה שנשארתי!!!!!!! התחלתי לכתוב כאן כי גדלתי על הערכים של בנ"ע ומצאתי ענין בנושאים שעלו כאן כשהתחלתי לכתוב לא היה לי שמץ של מושג מי מגיב לי וגם לא היה לי חשוב לא פתחתי ולו כרטיס אישי אחד של אחד המשתתפים כאן כך שבאמת ההתיחסות היתה ענינית לחלוטין להודעות ולא ספציפית לאדם. הגיל לא משנה לי לפעמים יש לי שיחות מענינות עם חלק מהחבר´ה כאן ולפעמים לא לפעמים בדיונים חושבת שאולי יש לי מה לתרום מהניסיון/מהטעויות שלי (אם כי מאמינה שנורא קשה ללמוד מטעויות של אחרים וכל אחד בסופו של דבר לומד על עצמו) וזהו. היום אנ ילא קשורה לתנועה אבל כילדה הייתי מהמורעלים ויותר מאוחר הייתי קומנרית גם הדרכתי קומונריות ........ וזהו. כל הנושא הזה מענין אותי כנ"ל "גשר".... גם השתתפתי וגם הייתי פעילה זהו בערך לגבי הבן שלי מתלבטת עם עצמי אם הייתי רוצה שיצטרף לתנועה של בנ"ע ואם רוצה לשלוח אותו לאחת מישיבות בנ"ע או שאוותר והוא ילמד בתיכון רגיל....... המון התלבטויות בנוגע לתמונה- משתדלת לא לחשוף יותר מידי עלי בוירטואלי בטח לא הייתי רוצה שתמונה שלו תסתובב ברשת מקווה שעניתי

כן...

אני זוכרת את ההלם שלך במפגש על זה שכולנו קטנים ביחס אלייך אז..? אני גם לא מבינה את הקטע, זו לא בעיה, זאת ברכה דווקא יתרון קל, לפעמים צריך חוות דעת של הורה, של אדם שמבוגר יותר ועבר יותר בחיים שלו וא"א לדבר עם אבאמא ודודים על הכל, אז זה דווקא טוף. גם לשמוע את חוות הדעת שלך על דברים כאן מועילה- כמו שזה מועיל לשמוע כאן כאלה שכן קשורים לסניף, כאלה שלא, חוזרים בתשובה, הולכים בשאלה, ילדים בני 13 ועד לבוגרים בני 21-29..... קיצור- כל העם שלנו כזה שונה אבל זה מה שיפה לא?

beckham17

New member
אנחנו מאוד שמחים שאורית פה!!!

למה לא לשלוח את הבן שלך לבנ"ע?! בקשר לישיבה תיכונית/תיכון דתי, אני חושב שזו צריכה להיות החלטה שלו. אבל עד אז...... בינתיים תשלחי אותו (בכיתה ז', שגם זה עוד הרבה זמן) למכינה גב"ש/קרית הרצוג/יבנה, או כל מקום אחר באיזור. בקשר לאח"כ, זו כבר הבחירה שלו, לדעתי.

שרוך

New member
בטח שענית

בס"ד תודה רבה חיפוש עצמי הבהרת לי מדוע את פה כי לפני שקראתי עליך חשבתי שהוגרים מאז שהם מפסיקים להיות מדריכים לא אכפת להם אבל ממש נחמד לחשוב שעדין ישנם עוד בוגרים שגם בגיל הזה מורעלים ואני בתור חניך אולי שנה הבאה מדריך ישמח לדעת על הטעויות שלכם ואת הפתרונות תמסרי ד"ש לגינגי הקטן אני אישית מעדיף תיכון דתי רגיל אבל אני מתחיל לבדוק כיוון של ישיבה אבל הכי חשוב שהוא ימשיך את דרכך בב"ע שרוך

שרוך יקירי

לא הבנתי את הקטע שלך, אתה לעצמך לא מסכים לחשוף את השם הפרטי שלך- שים לב, לא את השם המלא אפילו, ומאורית אתה מבקש תמונה של מתן? תסביר לי בבקשה איך זה הולך כי אני לא מבינה, שם פרטי זה קריטי לחשוף ותמונה של ילד בן שש לא?? ומה עם פדופילים שמסתובבים בעולמנו? אם אתה רוצה לראות אותו תבוא למפגש הבא ותראגן שאורית תשתכנע להביא את מתן איתה שוב.

שרוך

New member
נקמת המלפפונים זה מסובך

בס"ד נקמת המלפפונים מה קורה אז ככה היה לי סיפור לא נעים עם הצאט ואני מוכן להסביר אותו לפני שננה וחצי הייתי מכור לצאט הייתי משתתף בחדר דתיים בעיקר להכיר בנות או קיי הבנת עד לפה הכרתי בת אחת שהיא שנה מגילי ובת דודה שלה מכירה אותי התחלנו לדבר גם בטל' וגם בצאט ואז שבת אחת היא אמרה שהיא באה אל דודה שלה אמרתי בסדר בואי ניפגש בסניף קבענו שעה ואז היא לא הופיעה במוצאי שבת אני אחי עונה לטל' שואל מי זה לא מוכנים לההגיד את השם ואז הוא ביקש אותי. זה היה חבר שלה /ידיד שלה ואז הוא איים עלי שאני יעזוב אותה ושאם לא הוא יבוא להרוג אותי והוא יודע היכן אני גר !!! אחי למזלי לא ניתק את הטל' הוא ציטט לי ( אחי הוא בן 18 חייל) ואז הוא בא אלי אמר לי מי זה אמרתי לו מה קרה והבטחתי לו שאני לא יכנס יותר לצטים ברוך ה' מי אז אני לא נכנס ובגלל זה מי שדיבר איתי בצאט אמרתי שאני מעדיף לדבר בפורום בגלל המקרה הזה עם הצאט ובגלל הבטחתי לאחי ובגל אותה סיבה אני ממש מעט לתת את שמי ואת העיר שבא אני גר לאנשים בסדר מקובל ? הבנת ?! ואם כן אני מוכן לכתוב למי שרוצה את זה במסר האישי ולא על גבי הפורום כי אני לא רוצה ששמי והיכן שאני גר כולם ידעו עכשו כולם הבנתם למה פחדתי ? בהתחלה חשבתי לכתוב את זה רק למנהל שלנו אבל החלטתי לשתף את כולם לאחר שאני כמעט בטוח שאף אחד מבני הפורום לא יעשה לי כזה דבר שרוך

נו,

זאת בדיוק השאלה ששאלתי- הרי זה ידוע שמסתבכים בקטעים האלה ואם הסתבכת ככה בגלל שם בלבד למה אתה מבקש תמונה ועוד בפורום- שבו אולי כתבנו שלא במודע מאיפה אנחנו ע"ג הפורום וכו'? אתה רוצה תמונה? בקש במסרים, כאן זה לא המקום ולהיפך- אם חווית מקרה לא נעים אתה בכלל צריך להיות רגיש לכך.

שרוך

New member
או קיי טעיתי

בס"ד נקמת המלפפונים הי אני מבין שטעיתי ואני ילמד לעתיד ואם משהו רוצה לדעת מהיכן אני וכדומה מוזמן ליצור איתי קשר במסרים שבת שלום

s h e s e k

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo53.gifאאאאאאאאאא!!!../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif../images/Emo2.gif

לא לא לא!! (אל תיבהל, אבל-) השמח
כותבים אשמח. עם אל"ף. סליחה. יש לי אובססיה ללשון. זה פשוט- צור לי לשמוע את זה. אני אלרגית לטעויות לשוניות. סליחה... דקלה

liaD15

New member
חחחחחח

את מזכירה לי את עצמי-גם אני לא יכול לשמוע שגיאוט קטיו ואם אנחנו בעניין של שגיאות כתיב. מה החיה הזאת: קוסא

שרוך

New member
אנא אל תצחקו על אנשים כאלה

בס"ד הי ליעד אנא ממך אל תצחק על אנשם עם בעיות כתיב כי אתה לא מושלם כי משהו יכול לצחוק עליך גם!!! שבת שלום שרוך

liaD15

New member
שרוך ידידי

אנני לועג חס וחלילה -רק אמרתי שכמו לסשק-גם לי יש בעיה עם שגיאות כתיב ואני חייב לתקן כל 1

למעלה