חיפוש עזרה...

מהות

New member
חיפוש עזרה...

בעבר כתבתי פה על תלמיד עם בעיות קשב וריכוז שנתקל בקשיים מול הממסד. IDDO הציע לי מספר של עורך דין המתמחה בתחום העניין דחוף מאד כל מי שיודע על דרך להשיג את מבפר הטלפון של עורך הדין או IDDO אני אשמח מאד אם תעזרו לי :) תודה מראש מהות

מהות שלום!

ניתן להשאיר לעידו מסר אישי שיגיע אליו ברגע שיתחבר למערכת של תפוז, פשוט לוחצים בכרטיס האישי שלו על הכותרת הקטנה מימין למעלה שכתוב בה "שלח מסר". אני מצרפת קישור לכרטיס שלו. בהצלחה, נא לעדכן אותי אם השגת אותו, אם לא ננסה בדרכים אחרות. אפרת

מהות

New member
האם מישהו יודע על עו"ד לענייני קשב

היי אפרת... תודה על התגובה המהירה... שלחתי לעידו פניה אישית, אבל מאחר והנושא דחוף מאד קיוויתי שאולי מישהו מבאי הפורום יוכל לעזור לי במקרה ועידו לא יבקר בפורום... עידו דיבר על עורך דין שמתמחה במלחמה נגד המערכת לגבי ילדים עם בעיות קשב וריכוז- האם מישהו מכיר או יודע? אפרת, במידה וקיבלת גם פניה אישית, אני מתנצלת, המערכת נתקעה לי שלוש פעמים ואני לא יודעת אם הגיעו אליך מכתבים או לא, לכן פירסמתי שוב הודעה כללית. מתנצלת מראש. מהות

מהות

New member
למה עו"ד...

היי זהבה... שאלה מצויינת... ההורים מאד לחוצים, הם רוצים להגיע לפגישה מוכנים ככל יכולתם, אם שיחה עם עורך דין שמתמחה בתחום יתן להם את הבטחון לגבי מה הם יכולים לדרוש ומה לא, גם זה יהיה טוב... בעיקרון בית הספר פחות או יותר בנה תיק נגד הילד, ויש להם ים צידוקים להעיף אותו. הבעיה היחידה שאם מלכתחילה היו באים לקראת התלמיד רוב הטיעונים נגדו מלכתחילה היו נמנעים... ההורים מרגישים חסרי אונים מאחר ובמציאות ידוע להם על הרבה תלמידים עם טיעונים דומים נגדם שהושארו בבית ספר מאחר ולהורים היה כוח על המערכת (כוח פוליטי וכד´... זה בית ספר שמאד חשוב לו יוקרה) אולי המושג עורך דין נועד לאגירת כוח מצד ההורים... אבל ללא ספק המטרה היא להיות מוכנים ככל האפשר לפגישה ביום שלישי... כדי לא לעמוד חסרי אונים מול הסוללה שמגיעה לפגישה (מחנכת, יועצת, רכז שכבה, סגן מנהל ומנהל....) מקווה שדברים יותר ברורים עכשיו :) אני חושבת שהמטרה היא יותר להיות על הצד הבטוח מאשר להגיע לתביעה נגד בית ספר... תודה מהות

דליה.ד

New member
אהלן מהות!

הסיפור נשמע לי חמור. אף פעם לא שמעתי על בית ספר שמעיף תלמיד בגלל לקות למידה! באיזה כיתה הילד? נשמח אם תפני את ההורים לפורום נוכל לתת תמיכה רגשית והכנה עם עצות מסודרות לפגישה אם נדע יותר פרטים ואת השתלשלות האירועים. כמובן ללא פרטים מזהים. בברכה! ובהצלחה! מדליה.

זהבה נ

New member
משלום אני עדיין חושבת שזה מוגזם מעט

להשתמש בשרותיו של עורך דין. חבל שההורים לא שמעו לי לפנות לגורמים אשר הפנתי אותם במשרד החינוך בדיוק בשביל זה הם קימים. אני אישית לא מפגיזה בתותחים כשאני לא צריכה אקדח בכלל. צריך לערוך לתלמיד הזה אבחון מסודר ומקיף אצל פסיכולוג חינוכי רק זה דבר שיעזור לאותם הורים מול בית הספר בפגישה אם הם יספרו שהם בתהליך אבחוני וכשיגיעו תוצאות המבחנים ליזום פגישה עם הצוות המקצועי של בית הספר על תוצאות והמלצות האבחון, מה שיש בידי ההורים היום לא מספיק ואת דבריי כבר אמרתי לך כאשר שאלת על כך בפורום שלי וגם הפניתי אותך לגורמים האחראיים לענין במשרד החינוך. חבל שלפעמים הורים מתעוררים רק כאשר החבל מונפת על הצוואר. גם אם ילכו עם שני עורכי דין זה לא יעזור להם כלל יש על הנושא הנחיות ברורות של משרד החינוך, וגם נוהלים מאוד ידועים והחוק לצידם (לצערי). אם הם ההורים לא יעזרו לילד שלהם מאוד ברור שבית הספר לא יוכל להחזיק אותו אצלם יותר, החוק עומד לצד המערכת. בהצלחה זהבה - פורום זכויות הורים

דליה.ד

New member
רעיון נוסף - רק אם המצב באמת

חמור: לפנות למועצה לשלום הילד. אתמול התפרסם בעיתונות מקרה של בעיות של ילד עם מוסד חינוכי, בעזרת המועצה לשלום הילד הם הסדירו את העניין (ידיעות אחרונות מוסף "שלך").

למעלה