חיפוש עזרה

ToShEi

New member
חיפוש עזרה

בעלי ואני נשואים מזה 3.5 שנים וזאת לאחר שהיינו בני זוג במשך כחמש שנים. שנינו צעירים ויש לנו ילד קטן. בעלי הוא אדם טוב בעל תכונות חיוביות רבות אך חסרון אחד גדול מאוד: הוא פוחד מאבא שלו כאילו היה ילד קטן. הוא לא מסוגל לתפקד מולו ולא משנה מה קורה. כמו כן הוא סובל מחוסר ביטחון רציני מול אנשים ומול הוריו. לא מסוגל לומר את מה שחושב ולכן נותן לכל אחד לנהל אותו, כולל אני בעצמי. המצבים האלה גורמים לבעיות וחיכוכים רבים בחיי הזוגיות שלנו. אני לא רוצה לוותר על הזוגיות ואני מרגישה שלפעמים אני מגיעה למצבים קיצוניים של כעס, דכאון ועצב בעקבות אירועים שקורים עקב החסרונות האלה שלו. ניסיתי לשוחח עמו מספר פעמים אך אין באפשרותו להשתנות ללא עזרה. יתכן ואני זו שצריכה לשנות דברים ולכן אני מעוניינת שנלך שנינו לאיזשהו סוג של טיפול. מעולם לא היינו בטיפול, לא ביחד ולא בחוד. התקציב שלנו דל ולכן חשוב לנו להגיע לאדם הנכון. אני לא מכירה אף בעל מקצוע ואני לא מרגישה שאני יכולה להתייעץ עם אנשים שכן עברו טיפולים היות ואני מעוניינת שהמצב הזה של בעלי ושלי ישאר בינינו. כיצד אוכל לדעת לאיזה טיפול עלינו לגשת? כיצד אוכל לבחור איש/אשת מקצוע אמין/ה? תודה רבה!

גרא.

New member
ToShEi,אפשר לפנות לאחת מהתחנות לטיפול משפחתי

של משרד הרווחה שבאזור מגוריכם,לקבלת טיפול משפחתי,כנראה בעלות סבירה.כל מטפל משפחתי עובד בגישה האמונה עליו,בהתאם למטרות הטיפול שהוא יזהה אצלכם.בכדי לקבל המלצה מזוג שטופל בעבר,אפשר לבקש את זה במפורש,בפנייה לפורום,כאשר הפנייה אליכם תהיה רק במסר,ולא בפירסום בדף הפורום.בכל מקרה אם תפנו לאחת מהתחנות האלה,תמיד רצוי לקבוע פגישה מקדימה,עם מטפל אחד,או כמה בכדי לשאוב מידע על גישת הטיפול ולהתרשם בצורה בלתי אמצעית מהמטפל.אם יעלה בידכם לפגוש כמה מטפלים בנפרד,אפילו תמורת תשלום,מה טוב.

ToShEi

New member
תודה רבה!

נשמח גם לקבל המלצות על מטפלים באיזור ירושלים ומודיעין

למעלה