חיפוש עבודה - עדכון

חיפוש עבודה - עדכון

דיברתי עם העו"ס בקשר לחיפוש עבודה באופן עצמאי.
היא דווקא הייתה בעד, ואמרה שאם יש לי כוחות לכך, אין מניעה שאחפש עבודה / אתחיל לעבוד, ואחרי הוועדה זה יהיה במסגרת תעסוקה נתמכת.
עם זאת, היא הסבירה לי על שיקום תעסוקתי במקום מוגן (דרגה לפני תעסוקה נתמכת), וביקשה ממני לחשוב גם על האפשרות הזו. החלטנו גם שבשלב הזה אני אחפש תעסוקה בחצי משרה, כי כרגע זה נוח לי שלא כל היום יהיה תפוס בעבודה.
עכשיו אני מתלבטת לאיזה כיוון ללכת - האם לשנות כיוון לחלוטין שיאפשר לי גם ללמוד ולהתפתח בעתיד, או לחזור לעבודה שפעם עשיתי והצלחתי בה לאורך זמן, אבל זו עבודה פשוטה שאין ממנה לאן להתקדם - ואת ההתקדמות האישית שלי אפתח בשעות הפנאי, בכיוונים שמעניינים אותי, אבל לא קשורים בשום אופן להתפתחות מקצועית.
דיברנו על כך קצת, ואני אשתף גם את הפסיכולוגית ובעלי בעניין (הפסיכיאטרית ממילא בדעה שאני צריכה לעבוד במשהו מקצועי, ולא בעבודה פשוטה). יש יתרונות וחסרונות לכל אפשרות, ואני אצטרך להחליט מה אני רוצה מעצמי בשלב זה של חיי.

שיקום תעסוקתי, תעסוקה נתמכת, או עבודה עצמאית

תודה לך מרתה על השיתוף

מאוד שמחה לשמוע שתחושות האנרגיה והמוטיבציה ממשיכות ללוות אותך. ההתלבטות לא פשוטה, ובוודאי כרוכה בפרמטרים רבים שאיננו יודעים עליהם מספיק. משום כך איני סבורה שיהיה נכון ליעץ לך כאן משהו, אלא לשמוח יחד איתך, לחזק ידיך, ולאחל לך שתקבלי את ההחלטה הטובה ביותר עבורך, בעזרת האנשים האוהבים אותך, מכירים אותך ומגויסים לעזרתך.

ה-מ-ו-ן ה-צ-ל-ח-ה !!!

תודה על תגובתך

אכן, היה כאן רק עדכון ושיתוף ולא בקשת עזרה.

הי מרתה,

רק רוצה לומר שאני מאד מאד מזדהה עם דברייך כי נמצאת באותו צומת בדיוק ועלי לקבל החלטה דומה.
אני מאחלת לשתינו המון הצלחה בכל אשר נבחר

תודה על השיתוף שלך.

למעלה