חיפוש נגנים

Tough Midget

New member
חיפוש נגנים

שלום, היות ואתר מיוזישנז.קו.איל כבר לא פעיל כמה שנים טובות, מישהו יודע איפה יש אתר נורמלי לחיפוש נגנים? (אנחנו מנסים להרחיב את הרכב הפאנק-גרוב שלנו... אם יש כאן אנשים שרוצים להציע את עצמם....) תודה מראש, נעם

Funky Giraffe

New member
אם תוכל לפרט מה אתם מחפשים, מי אתם, יש חומר

בני כמה, מאיפה, אני אשמח לעזור לך אפילו עם אנשים ספציפים.

mondayjam

New member
חדרי חזרות חדשים בכפ"ס 29-39 ש"ח לשעת חזרה

חדרי חזרות חדשים בכפ"ס 29-39 ש"ח לשעת חזרה LIVE http://www.2all.co.il/web/Sites/roomlive 057-3666001, 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע. נשמח אם תבואו לבקר.

Tough Midget

New member
פירוט:

נראה לי ששלחתי לך אימייל... אפרט כאן בכל מקרה, למעוניינים אחרים. אנחנו גיטריסט (18), בסיסט (20), מתופף (20), חצוצרן (20), טנוריסט (21) (הצטרף היום). כולם מהוד השרון חוץ מהטנוריסט שהוא מנס ציונה. יש קצת חומר (שיר וחצי וקצת רעיונות מג'אמים), היות ורק עכשיו התחלנו להתארגן ברצינות. הכי דחוף לנו זה קלידן טוב. חוץ מזה טרומבון וזמר(לא ראפ- עדיף אחד ששר גבוה, טנור). זהו בינתיים. תודה

Shards

New member
אחד ששר גבוה... זה לא טנור :)

בכל אופן, יש כמה אתרים שמנסים להחליף את מיזישיאנז ז"ל, נסה את "קצה חוט", , או Museek. וצור איתי קשר במייל / מסנג'ר [email protected], אני מכיר כמה אנשים שאולי יתאימו לך. (לי אישית זה קצת רחוק מדי בהתחשב בעומס שיש לי כרגע ובעובדה שאני גר בבנימינה). עומרי.

MenDelSonspirit

New member
הכי גבוה שגבר יכול...

אלא אם כן לא מחשיבים זמרים שהם קונטרה-טנור, אבל הרי הם גם ידועים כאלטו-דרמטי, ככה שהם לא בדיוק טנור 'טהור'. ובינינו, אף אחד לא מחפש פארינלי, מורסקי או כל קסטרטי מסורס אחר להנהיג הופעת Fאנק...

Shards

New member
שטויות...

אני טנור והמנעד שלי מגיע למטה עד אמצע הרגיסטר של הבאס ולמעלה עד הגבול בין אלט לסופראן. היית נותן לג'יימס בראון למשל להוביל הופעת פ'אנק? אל תגיד לי שג'יימס בראון לא עולה מעל טנור. שוב, שטויות. עומרי.

CAB2

New member
?!

אתה מחשיב פלצט למנעד? בטווח הקול שלך אתה טנור\קונטרה טנור (נו באמת..) או אולי אולי בס פלצט זה אותו קול שלא מחשיבים כחלק מהמנעד, כאחד שעם הפלצט מחזיק מנעד של 4.5 אוקטבות, לצערי, זה לא נחשב לכלום, כי זה לא קול ששרים איתו והוא לא יוצא מהבטן. זה סך הכל לאמץ את הגרון עוד טיפה וליצור איתו קול, שלא שלך, שבחיים לא יכול לצאת כצליל מלא מהריאות והבטן אלא סך הכל חריקה קטנה מהגרון.

Shards

New member
אמרתי משהו על פלצט?

אני אשלח לך הקלטות שלי אם תרצה, עם פלצט אני מגיע לתוך הטווח של הסופראן, בלעדיו אני על קצה האלט, ולמטה עד לקונטרה טנור.

MenDelSonspirit

New member
אני אשמח להדגמות :)

גבר מעל לגיל 16 שמגיע לאלט ומעלה(מבלי היותו נער מקהלה אצל המורה לפיתוח קול הנכון ועוד כמה משתנים פיזים קריטים) בעזרת הסרעפת והחזה שלו בלבד(פונוטציה מודאלית) היא מחזה וכישרון מאוד מאוד נדיר. מעבר לכך - כל הפקה של צליל בעזרת קצה השרירים העליונים של מיתרי הקול נקרא פלצט והוא אינו חלק מהמנעד של הקול הטבעי. פלצט הוא כישור שניתן לעבוד עליו ורבים משתמשים בו והתפרנסו ממנו, אבל אין לו שום חשיבות או רמיזה בנוגע לקולו המקורי של הזמר. ולמען ישכילו חברי הפורום שמתעניינים בדיון: פלצט או בלעז falsetto נקרא גם "קול שקרי" וכאמור מכיל את הפרייז false בתוכו. אטימולוגיה להמונים :)

CAB2

New member
אז השאלה העולה

לפי התיאור הזה מה המנעד שלך עם פלצט? 6 אוקטבות? 7?!

למעלה