חיפוש נגן MP4

p a k a

New member
חיפוש נגן MP4

שלום וחג שמח, כבר הרבה זמן שאני מתלבטת בין נגנים שונים... בעבר נעזרתי כאן כשקניתי את הנגן הראשון שלי אבל היות ועבר זמנו חזרתי להתייעצות נוספת. אני מחפשת נגן שיהיה בטווח מחיר של עד 400 ש"ח בערך, או בסביבת המחיר הזה. מהנגן הנוכחי שלי (Sandisk ישן קטנצ'יק כחול - 512 מגה) למדתי איזה פונקציות חסרות לי, והן: הצגת תמונות ווידיאו, רמקול מובנה - שיהיה ניתן לשמוע ללא אוזניות, אפשרות לסדר שלא ע"פ א-ב ברשימת ההשמעה, 3 ג'יגה ומעלה, תומך עברית וכמובן שיהיה בו רדיו FM מובנה. ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים בזאפ בחיפוש לפי הפונקציות אבל אני לא כל כך מתמצאת בחברות השונות או במפרטים, וכל מה שמצאתי ואהבתי היה נגן מדבקה Qtec T168 4GB שבעיקרון מכיל את כל מה שאני מחפשת, אבל הפחד שלא יהיה למי לפנות במקרה של תקלה גדול. אשמח לעזרה וייעוץ
תודה מראש ושנה טובה לכולם!

איריבר E100 אמור להיות מתאים

אני כמעט בטוחה שהעברית שלו הפוכה, או שאין לו. חכמים יגידו... הוא בעל מסך של 2.4 אינטש עובד על תגיות[מסדר על פי א"ב בהנחה שהתגיות מעודכנות] 4 ג'יגה ורדיו מובנה. לא הייתי מתעסקת עם QTEC כמו שאמרת לא יהיה לך למי לפנות והוא יהרס תוך שנה בערך אם יהיה לך מזל.

יאיר B

New member
לאיריבר יש עברית הפוכה. זה דורש קצת התעסקות

עם התגיות. ה-QTEC הנ"ל זה העתק של האיפוד טאצ' (כלומר יש לו מסך מגע וכל הפעולות מתבצעות על אותו מסך). מסך מגע זה חשוב? (כי זה דבר שמיקר בעיקרון בנגנים הטובים).

p a k a

New member
לא קריטי אם הוא לא יהיה עם מסך מגע

וראיתי את האיריבר הנ"ל, באמת כתבו שיש לו בעיה עם העברית... שזה מבאס

זה לא -כזה- בעייתי למען האמת,

יש תוכנות שהופכות את זה. אם את מתגמשת על הרמקול אז יש לך יותר אופציות...

p a k a

New member
פה ושם יש עליו תגובות קצת מרתיעות

"החיבור לאוזניות הוא מלמטה אז זה לא ממש נוח", "אין כפתור שמחזיר לתפריט ראשי"... עד כמה משמעותי זה לדעתכם?

or121210

New member
אולי SANSA FUZE?

אין בו רמקול אבל הוא תומך בעברית מלאה. (יש טיפה בעיות עם האלבום / אומן, אבל אפשר לסדר את זה). אין לו רמקול. יש בו רדיו תמונות ווידיאו.

p a k a

New member
טוב, כנראה שיש החלטה

כנראה שאני אלך על הiRiver e100 4GB. מקווה שזאת החלטה טובה... תודה על העזרה

למעלה