חיפוש מתקדם....

pinoki

New member
חיפוש מתקדם....

שמתי לב לחיפוש המתקדם שאפשר לקרוא את כל ההודעות הקיימות שכתבתי מתחילת היותי בפורום... יש דרך לבטל זאת?

פגעסוס

Well-known member
לא...

כחלק מהעובדה שרשמת את ההודעות בפורומים, את בעצם חשפת אותם לקהל הרחב לא משנה באיזה תאריך מדובר.

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

היי פינוקי~!
אכן בחיפוש מתקדם, כל ההודעות שהעלת בעבר נשמרות.... אולם לא ניתן למחוק אותן ולבטלן.
הצעה לעתיד: במידה ואת מעוניינת להעלות הודעות בנושאים מסויימים, ואינך רוצה שאנשים יוכלו לשייך בינך לבינן, את יכולה לפתוח שם משתמש חדש ולהשתמש בו לכתיבה. כמו כן, רצוי לציין כתובת אימייל שונה בפתיחת הכרטיס האישי, מאחר וגם בעזרת חיפוש ע"פ כתובת אימייל, ניתן להצליב מידע לגבי שמות משתמש. בהצלחה~!

baby in love

New member
תודה

בקשר להצעה... עזרה לי מאוד... כבר פתחתי שם משתמש חדש... ובקשר לאיי מייל גם תודה... זה היה חדש לי .. לא ידעתי שגם לפי האיי מייל ניתן לזהות... האם זה אקטואלי גם למי שלא מציין את האיי מייל שלו ברבים?

פגעסוס

Well-known member
כן...

למרות שלא מציינים את האי-מייל ברבים הוא עדיין רשום בשרתי תפוז כמקושר לשם המשתמש ולכן ניתן לקשר בין השניים..

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

בכייף
גם אם לא מפרסמים את האימייל ברבים, עדיין ניתן ע"פ האימייל שציינת ברישום לכרטיס האישי... לעשות חיפוש. עוד דבר... ע"פ השרשור הזה, ניתן לדעת את שני שמות המשתמש שלך... אם מישהו נכנס ובודק הודעות, ונכנס לשרשור כולו, יכול ישירות לדעת....

pinoki

New member
כן אני יודעת...

הגיע הזמן להחליף עוד שם משתמש....

pinoki

New member
אמאלה....

לא תאמינו מה גיליתי בזכות מה שאמרתם לי... תודה רבה......

למעלה