חיפוש מתאמנים

• פותח הנושא wafl
  • פורסם בתאריך

wafl

New member
חיפוש מתאמנים

היי שוב, אחרי תקופה שלא הייתי פעם עקב עניינים אישיים. כיף לחזור. רציתי לשאול את המנוסים ביניכם המאמנים. אני מאמנת אישית כמה חודשים ומחפשת להגדיל את קהל הלקוחות שלי. פרסמתי בלוחות כאן, אני מדברת עם אנשים על התחום ומציגה עצמי. אולם אני מחפשת עוד דרכים פרקטיות ויצירתיות כדי להגדיל את כמות הלקוחות. אשמח לקבל מכם עזרה בעניין.

ramib6

New member
שיווק עצמי

שיווק עצמי ואמונה ביכולת הוא המפתח להצלחתך. השאלה הראשונה היא האם היית ממליצה לעצמך להתאמן אצל עצמך? זאת לפי דעתי שאלה ראשונה שאם התשובה עליה חיובית את בכיוון טוב . את יכולה לארגן חוגי בית קטנים עם הרצאת מבוא , יזמויות קטנות שיחשפו אנשים באופן חוויתי למה שאת עושה. אתר אינטרנט עשית ? זה גם חשוב כדי לשלוח אנשים לקרוא עלייך וכיו"ב . אשמח להמשיך ולעזור רמי

bridges

New member
ברוכה החוזרת

היי מיטל, נניח שהייתה מגיעה אלייך אישה, עצמאית, שמעוניינת להרחיב את העסק שלה, איך היית מאמנת אותה? זו הדרך שלך להגדיל את קהל לקוחותייך. זו ההזדמנות שלך להתאמן. בהצלחה, רנן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מיקוד?

הי מיטל, האם יש תחום בו את מתמקדת בתחום האימון? "נישה"? זה לא הכרחי, אבל יותר קל לשווק אימון בתחום ברור - ואז גם ברור יותר מה קהל היעד שלך ומתוך זה קל יותר לחשוב על רעיונות כיצד לפנות אליו. גם אם אין לך נישה עדיין - עם אילו אוכלוסיות היית הכי רוצה לעבוד?

wafl

New member
בהחלט נכון

קודם כל תודה על ההיענות ושיתוף הפעולה. קראתי את כל התגובות עד כה. אז ככה אני מאמינה בעצמי, מספרת על עצמי לכל מי שנקרה בדרכי, מחלקת כרטיסי ביקור, מבקשת מאנשים שאני פוגשת לספר לקרובים שלהם עלי וכמובן מתנדבת לספר בעצמי אם מישהו רוצה עוד אינפורמציה. לגבי אתר אינטרנט אני עוד לא בכיוון כי אין מספיק בשר מבחינתי להעלות אתר יש לי עוד מה ללמוד ובעתיד אעשה זאת. אין לי כרגע מיקוד אך אוכלוסיות שהייתי הכי רוצה לעבוד איתם : ילדים - נוער, זוגות וככלל אנשים שרוצים שינוי בחייהם ומוכנים לעבוד קשה. החזון שלי על העסק מדבר על הנישות האלה + נישה של אימון משפחות ואכן אני מתכוונת להתפתח יותר ויותר במקום הזה. אך עלי ראשית לקבל הכשרה נוספת באימון זוגות ובשלב מאוחר יותר פיתוח מודל לאימון ילדים ונוער שתואם את צריכהם ההתפתחותיים והאישיים באמצעות חבירה לאנשי מקצוע רלוונטים בנושא. בנוסף, אני חלק משלישיית נשים שהולכות להקים איזה שהוא מרכז באזור הצפון שבו נעביר ערבי מבוא ומיני סדנאות כל אחת בתחומה- זה הולך להיות מדהים וחווייתי. אך כרגע אני מחפשת פרנסה מיידית באימון אישי ומרגישה שקצת נתקעתי ואין לי עוד למי לפנות על מנת לקדם עצמי ולהגדיל את מאגר המתאמנים שלי. אני מבינה שלהיות עצמאית ובמיוחד להתפרנס מאימון בלבד זה צעד אמיץ מאוד ואכן אפשר להתפרנס אך אולי חסרים לי כלים נוספים שאוכל לקבל מנסיונכם.

ramib6

New member
חבלי לידה

חבלי לידה הם תמיד קשים יכול להיות אולי מבחינתך לשלב במקביל לערוץ האימון עבודה שכירה ב50% משרה או משהו בסגנון. תנסי להתבונן באפשרויות שמולך אני כרגע סתם זורק רעיונות .... אם את טובה במתמטיקה ,אנגלית או פיסיקה או מקצוע אחר שנדרש בשיעורים פרטיים יכולה לשלב קצת שיעורים פרטיים שלהערכתי אם מלמדים נכון זה 50% אימון של הילד ו50% לימוד [כשלצדתימדע המחשב ממזמן התפרנסתי בשנתיים הראשונות משיעורי פרטיים] זרקתי רעיון אחד בטוח שיש עוד הרבה . בהצלחה שלך רמי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פרנסה

הי מיטל, מניסיוני וממה שאני רואה מסביבי, לוקח זמן להתפרנס מאימון. ככל עסק, לוקח לדברים זמן להיבנות. ברוב המקרים, בתחילה מאמנים אנשים שמכירים, חברים של חברים וכו'. לוקחים סכום סמלי או לא גבוה. עם הזמן שומעים עלייך ומגיעים מהמלצות ואז אפשר לגבות סכומים גבוהים יותר. אם יש לך אתר, יכולים לפנות אלייך דרך האתר. מתוך האוכלוסיות שאת רוצה לעבוד איתן, עם אילו את מרגישה מוכנה כבר לעבוד היום? כיצד תוכלי להחשף לאוכלוסיות אילו? מגוון הדרכים הוא עצום, ומתחיל מערבי מבוא במקומות שונים, חשיפה בכתבה בעיתון רלוונטי, עבודה בהתנדבות בעמותה שעוסקת בתחום, מתן הרצאות - יש המון אפשרויות, תלוי במה שאת נוטה לעשות ובאוכלוסייה שאת רוצה להגיע אליה. אילו רעיונות יש לך?

wafl

New member
אני מברכת את כולם

על סיעור מוחות הנעים הזה ואכן אני במקביל חושבת על עשייה באופנים שונים כגון ערבי מבוא וחשיפה למקומות שונים. אני ממש מודה לכם וכמובן אשמח לעדכן אתכם בהמשך כיצד מתקדמים העניינים. ושוב... תודה ושבת שלום

למעלה