חיפוש מקום לסטאז

Goattee

New member
חיפוש מקום לסטאז

סיימתי את לימודי כ"יועץ מס" . אני מחפש עבודה כבר הרבה חדשים . כאשר במהלך החיפוש יצרתי קשר עם הרבה משרדים של רו"ח יוע"מ . אך לצערי אף משרד לא הסכים להעסיק אותי מהסיבה שלא דרוש להם סטאז. אני פונה עליכם בבקשה לעיצה שתוכל לעזור לי במהלך חיפושי למקום לסטאז.

הצעות

1. תתחנן חזק יותר 2. תציע לבעלי משרדים ביצוע שירותים אישיים כגון: לקחת להם את האוטו לטסט, ליווי הילד לגן, לקחת את החליפה מהבר מצווה לניקוי יבש, להוציא את הכלב לטיול. אחרי ההצעות האלה נראה מי לא ירצה שתעשה אצלו סטאז

אורום

New member
איך אתה מחפש מקום לסטאג'?

מה אתה עושה כדי למצוא מקום לסטאג'?

onfire1

New member
הצעה...

הכן קורות חיים מדוגמים וצרף אליהם דף פתיח שישווק אותך היטב. הפתיח אמור ליהיות כפנייה יזומה למקומות עבודה שמעניינים אותך ושלאיהם אתה חושב שאתה מתאים ומתאימים לך. קח בחשבון שבפניות יזומות יש צורך לפנות למאות מקומות ויותר כדי לזכות לראיון אחד שניים. זה עניין של מזל. לעיתים אתה תצליח לתפוס אותם קצת לפני שיצאו עם מודעה. קח גם בחשבון שאדם ללא ניסיון בתחום - קשה יותר להתקבל. קשה אך אפשרי. זה אפשרי עם תציג מכלול שלם שמראה מוטיבבצייה רבה וניסיון בתחום אחר/ משלים. און פייר

GALGRIN

New member
תשובה

1. יש המון פורומים של רו"ח - כנס , ספר על עצמך והתחייב לעבוד באופן רציני וללמוד מהר ואולי תקבל הצעות. 2.תנסה למצוא מקום שיסכים לקחת אותך אפילו לא כמתמחה אלא סתם מנה"ח או פ קיד , העיקר לצבור מס' חודשים של נסיון שאח"כ יעזור לך למצוא מקום להתמחום כי משרדים בד"כ מעדיפים מתמחים מנוסים.

GALGRIN

New member
עוד דבר

תלווה ממישהו מכשיר פקס ןתפקסס באופן מיידי מאות קו"ח למשרדי רו"ח / יועצי מס ואני בטוח שתוזמן למס' ראיונות

ממליצה לפנות לסוכני ביטוח

לא יודעת אם זה ייחשב לך כסטאז' אך הרבה סוכני ביטוח נכנסו לנישה של החזרי מס ומשוועים ליועצי מס מוסמכים ולא יקרים... אז תתחיל לפנות לסוכן ביטוח שלך, של ההורים, של השכנים....

למעלה