חיפוש מסעדה

tamarhp

New member
חיפוש מסעדה

אני מחפשת מסעדה נחמדה, לא צריך מפוארת ושלא תהיה המונית מדי, כשרה למהדרין, באיזור המרכז (עדיף עם הגעה נוחה כי אנחנו בלי אוטו)... עדיף בשרית אבל אפשר גם חלבי..

slarti

New member
פיצה האט בקניון איילון

למיטב ידיעתי כשרה למהדרין אין הרבה מסעדות כשרות למהדרין

גסטרו

New member
חברה לעבודה ספרה שמול דן

עברה ממשכנה מול מלון דן והיא בשרית למהדרין . מחר אפגוש אותה ואקבל רשמים מבקור שם השבוע. אני מניחה שב REST יש אתר שלה.

גסטרו

New member
מול דן עברו לפתח תקוה והזוג

שסעד שם למהדרין התאכזב מאד בעיקר מהמיקום- תחנת דלק והעיצוב- צפוף כמו חדר אוכל בקבוץ ולא מסעדה רומנטית לה יחלו בקצור- לא.

tamarhp

New member
מממ

פיצה יש גם ליד הבית.. חשבתי משהו קצת יותר מפיצה-פלאפל-צ'יפס.. ואכן אין הרבה מסעדות כשרות למהדרין ):

sushi232

New member
תראי-

אם את לא מחפשת הכשר מסוים, אלא רבנות למהדרין, אז יש :טובהל'ה בפ"ת,ובתל אביב:אפרופו אלכסנדר ,אלתר נתיב קרואסונט בבית לסין . עוד בפ"ת:אלפרדו-איטלקי ורומא. בנתניה-טוליפ.

tamarhp

New member
טובה'לה

כבר אכלנו שם... אני מחפשת מקום חדש.. אני מחפשת מהדרין בכלליות אבל יש רבנויות מהדרין שאנחנו אוכלים ויש כאלו שלא. מהדרין פ"ת אנחנו אוכלים (טובה'לה למשל) אבל נדמה לי שת"א לא ולא אפרופו כנראה יורד מהפרק
בנתניה אכלנו בטוליפ ובעלי קיבל קלקול קיבה

המכר החרדי בד"כ אוכל ביהודית

היצע המסעדות הכשרות למהדרין באיזור המרכז דל למדי -- המכר החרדי הירושלמי בד"כ אוכל ביהודית בגן העיר, אבל התלוות אליו לפני כמעט שנה העלתה שממש ממש עדיף להימנע. בכל מקרה, חיפוש ב-rest מאפשר הוספת קטגוריה של כשר למהדרין, וינפק רשימה של כמה וכמה מסעדות. ברשימה בין השאר: קלודין ביהוד, חלק מסניפי אל גאוצ'ו ומול ים במשכנה החדש בפתח תקווה.

tamarhp

New member
שאלות

מה זה "יהודית"? או שממש עדיף לא ללכת? הגישה ליהוד מסבכת אותנו כי אין לנו אוטו.. מה ההכשר של אל-גאוצ'ו? ומה זה מול ים, ומה ההכשר?

אוי הייתי אאוט כשכתבתי

יהודית - מסעדה "הונגרית" בגן העיר במרכז ת"א, אני ממש לא נהניתי אבל זה כאמור עניין של טעם. האמת שעכשיו שאני חושבת על זה, סיפרו לי לא מזמן על מסעדה טובה באיזור יהודה הלוי שהיא חביבת הח"כים החרדים -- אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לה... אבל שווה לחפש. וכמובן שלא התכוונתי למול ים (ממש ממש ממש לא כשרה) אלא למול דן. אני מציעה שתשתמשו במנוע החיפוש של אתר רסט, ותוכלו להתקשר ישירות למסעדות שמעניינות אתכם ולבדוק מה ההכשר, אני פשוט חיפשתי לפי "כשר למהדרין" אבל לא מפורט סוג ההכשר. בהצלחה.

למעלה