חיפוש מלחינים

חיפוש מלחינים

שלום, שמי שימי אני חייל כמעט בן 20 ממרכז ת"א. אני כותב טקסטים מאז שאני ילד ממש קטן. איני יודע לנגן או לקרוא תווים,אני מאמין שהשירים שלי מספיק טובים בכדי להלחין אותם ושזה יכול לצאת מעולה. אני מחפש בעיקרון אנשים שמנגנים ומחפשים להלחין ולעבוד על זה בצורה רצינית. מבחינת השירה עצמה-אפשר להתסדר בינינו אם תווצר כימיה מוזיקלית. מי שמעוניין לדבר ולראות אם מתאים זה האיימיל שלי[email protected] הנייד שלי-0502194921. אני מאוד רציני בעניין. תודה:)

Hadardur

New member
נצל"ש! חזרתי מקוססססססססססס

בטח תהיתם (או שלא...) לאן נעלמתי שבוע ומשו... כמו אלעד למשל אז הייתי בקוס שביוון... אי מדהים שחבל על הזמן עשיתי חיים... וזהו חח אה וגם הייתי בדיוק במלון שטלינקה היה בו אללה שבתשלום :]

eladi88

New member
אההההההההההההה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אז כן נסעת בסוף...יפה יפה לא יכלת להודיע לי לפני?? טוב לא נורא...העיקר שחזרת ועשית חיים...

nickless m

New member
תראה, תשמע...

אני מלחין וכותב אבל הרבה יותר מלחין ככה שיש לי הרבה לחנים גלמודים ללא ליריקה , אם אתה רוצה אין לי בעיה לתת לך אותם ועוד משהו.. אם יש פה מישהו/י שיודע/ת לשיר ומעוניין לעזור לי בהקלטות (לשיר) אני אשמח...

hagarshtar

New member
אחד אחד זייפנים../images/Emo118.gif

סתם קח את אלעד

eladi88

New member
את בכלל לא שמעת אותי שר../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

רונלי סתם מעלילה עלילות... חכו שאני אתפוס אותה

אני מחפש מלא זמן מישהו לשיר איתו

או בישבילוו דרך אגב אני מנגן גם בחשמלית אני מעונייןן... 0526777058

talba3

New member
גם לי יש...

הרבה לחנים משלי. רק אתמול חיברתי אחד מדהים לדעתי אחד הטובים שיצאו לי וגם יש לי כמה קטעים משל עצמי אם אתה מעוניין, וחוצמזה בואו נקים להקה מהפורום תאמינו לי ייצא להיט

נתן סלומון[המלך]הדור השלישי

אני מנגןןן בגיטרה קלאסית חשמלית ואקוסטיתתת מת להקים להקה ויש לי כבר בסיסט וקלידןןן ויודע לשיר די בסדררר[כמו כן גם פנטומימה]

nickless m

New member
פנטומימה!

קנית אותי יאלה בואו נקים להקת פורום :) אני יכול להיות מתופף וגיטריסט

talba3

New member
בתנאי אחד!

שיקראו לנו באדי והבלונים הקדושים! ושכל הפרסים של הפורום ירקו מקדמת הבמה עם חולצות בטן כמו שהפרסים רגילים!

hagarshtar

New member
מזה?!../images/Emo118.gif

אם אני לא שם,אז זה לא השם שלכם אתה שומע?!

nickless m

New member
יש לי רעיון אחר אבל קצת שונה

למה שלא נקרא ללהקה "בית הבובות 2" אההה איזה שם מקורי.. ואז שכנעשה הופעה יבואו אלינו הרבה מעריצים שלא שמו לב ל-2 :)

פשש לא אבל רעיון קטלניייי

בוא נקים להקתתת פורום בית הבובות 2 ואולי שאול יתן לנו להיות מופע חימום של הלהקה עצמהה...

למעלה