חיפוש מידע

ל י ש ל י

New member
חיפוש מידע

אני צריכה להשיג כתובת מגורים, טלפון, פקס, פלאפון, איימל של מספר אנשים בארץ ובח"ול חלקם המידע היחיד שאני יכולה לספק זה שם מלא או שהמידע שיש לי זה שם מלא + כתובת חלקית (יכול להיות רק עיר מגורים או יכול להיות עיר מגורים +שכונה) וגם כשהמידע היחיד שיש לי הוא מספר טלפון ועיר מגורים האם מישהו בפורום יכול למצוא את המידע הנ"ל? על פי מה אני צריכה לשלם את השכר?

חייםלוי

Member
מנהל

Sapientia

New member
ואם יש לי טלפון של מישהו בארץ?

אני יכולה לאתר את הכתובת שלו ככה? זה קצת מטריד

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא רואה שום בעיה באיתור כתובת עפ"י מס'

טלפון. אם בארה"ב המחמירה בזכויות הפרט זה עובד אז זה כנראה באמת לא בעייתי. לספרנים זה מאד עוזר. הרבה פעמים לא כתוב בספר מקום הוצאה אלא רק מס' טלפון ולפיו אפשר להגיע לעיר בה יצא הספר.

Sapientia

New member
לי מציקה המחשבה שמסרתי רק מס' טלפון

במקום כלשהו (או אפילו, לצורך הדוגמא, לבחור)- והם יכולים לאתר לפי זה בדיוק איפה אני גרה
זה ממש מציק לי. מפתיע אותי שבאמריקה אין קול צעקה על זה- הרי מי כמוהם מומחה ב-stockers למיניהם? אז רגע- זה אפשרי גם כאן? וזה עובד גם עם מספרים סלולריים?

חייםלוי

Member
מנהל
זה לא עובד במספרים סלולריים

יש אתר שמאפשר בחלקו לעשות זאת על מספרים של בזק.

ל י ש ל י

New member
זה לא חדש ...

לדוגמא בארץ באתר סלקום את יכולה לכתוב מספר פלאפון והאתר יציג לך את שם האדם שמחזיק במכשיר וכתובתו. כמובן שמדובר רק במספרים של סלקום. אני עדיין זקוקה לעזרה אבל אני מבינה שהפורום הזה לא ממש בר תפקוד.

חייםלוי

Member
מנהל
הפורום מטרתו דיונים בעניני ספרנות ומידענות

ולא כל כך עזרה לאנשים בעניני מידענות.

ל י ש ל י

New member
אני מבינה

מלבד אתר אחד של "אסק זאבי" לא מצאתי פורום שעוסק במידענות בצורת עבודה / עזרה לכלל האוכולוסייה אולי אני לא מחפשת נכון אבל מי שידוע לו על מידענית שעוסקים בתחום אז שירשום לי במסר. תודה וסליחה על ההפרעה.

sellavi

New member
חיים עד כמה שזכור לי זה פורסם פעם אפילו כאן

כן, זכור לי במפורש שמישהו פרסם כאן קישור שדרכו ניתן היה לאתר על פי מס' הטלפון את שמו וכתובתו של בעל המס'...

ל י ש ל י

New member
הפוך הייתי צריכה את אתר 411 ההפוך

המספר מקורו לא בארצות הברית אבל טוב לדעת ! בכל אופן אני גם זקוקה לכתובת בלי קשר למספר טלפון אני יפנה אליך באופן פרטי.

pico90

New member
תפני לשלמה מוסלי - יש לו שרות כזה

שלום, אנו מיזם ישראלי המפעיל שרות מידענות לחברות ישראליות וישראלים הנמצאים בחו"ל. במשך 9 חודשי הפעלת השרות נרשמו עשרות ישראלים וחברות. אנו מעבירים כל יום מידע חדשותי מהארץ ומהעולם בנוגע לנדל"ן ברומניה, רפואה בהודו, יהלומים בהודו, סקירות כלכליות ודיווחים בנושאים שהמנויים מבקשים באופן ספציפי, למשל פעילות של חברה מתחרה או סריקת פרסום אודות מנהלים וחברות. כמו כן, אנו מרכזים עיתונות יומית בשפה האנגלית ומפיצים למנויים לפי המדינה המבוקשת. אנו נותנים שבוע ניסיון ללא תמורה למנויים חדשים המבקשים להצטרף לשרות. אם ברצונך לקבל שבוע ניסיון אנא השב לנו בדואר חוזר בציון המידע המבוקש. בברכה צוות שרות חדשות Shlomo Mussali Professional Consulting http://www.iarc.org/hagal/ccpc

למעלה