חיפוש מידע

skolari

New member
חיפוש מידע

הייתי מעוניין לדעת כיצד אני מגיע למאגרי מידע בתחום של פוליטיקה וצבא אני ממש לא מבין במחשבים לכן אני אודה לך מאוד אם ינתן לי הסבר מפורט

EverMan

New member
יש בקישורים בפורום

(בסרגל הכחול מעל הפורום) קישורים לאתרים של מפלגות וח"כים - תוכל ללמוד שם לא מעט. בנוגע לצבא הייתי ממליץ על האתר : http://www.idf2000.co.il

Moledet972

New member
בודקים בארכיון המפות אצלי, או מחפשי

מחפשים בגוגל.(www.google.com). כדי למצוא מידע רציני, תקנה ספרים. אם אתה מעוניין בדעות שמאליות, תזמין באנגלית בעיקר. אם אתה רוצה דעות "ימניות", תקנה כל ספר ישראלי שנכתב בשנות ה-80("מאז ומקדם" אתה יכול לנסות). אם אתה רוצה דבר אובייקטיבי באמת שנכתב בשנים האחרונות, את יכול לנסות ספרים כמו "והרשות נתונה" - ביקורת קשה על הרש"פ ועל הסכמי אוסלו מפרי עטו של שמאלן קיצוני.

yoavl1

New member
מי כתב את "והרשות נתונה"?

זה לא במקרה רונן ברגמן??? כי אני די בטוח שזה הוא, אז אם זה הוא, למה לעזאזל סרגיי אומר שהספר נכתב ע"י שמאלן קיצוני??

yoavl1

New member
אתה פסיכי לגמרי!

רונן ברגמן שמאלן קיצוני?? רונן ברגמן בן ה-30, משמש כתחקירן מעולה בצוות ידיעות אחרונות וכתב תחקירים רבים ומדהימים לגבי נושאים שונים. הפרנוייה שלך כאיש ימין עלוב, לגבי שמאלניות של אנשי התקשורת פשוט חוצה כל גבול. ברור שרוב אנשי התקשורת שמאלנים, כי כדי להיות איש תקשורת אתה צריך שיהיה שכל בקודקודך... אבל רונן ברגמן? הגזמת הפעם. בעצם....כמו תמיד.

Moledet972

New member
תקרא מה שרשמתי לפני כמה הודעות.

אמרתי שאומנם הוא שמאלן קיצוני, אך הספר הוא מאוד אובייקטיבי.

yoavl1

New member
לא! אל תשנה את העניין...

רונן ברגמן הוא לא שמאלן קיצוני.... אתה ממציא שטויות. אני בספק אם הוא שמאלן בכלל.

למעלה