חיפוש מאמן אישי

• פותח הנושא ef24
  • פורסם בתאריך

ef24

New member
חיפוש מאמן אישי

שלום רב, אני פונה אליכם מטעם האגודה לסוכרת נעורים. אנו עושים כתבה בנושא סוכרת במקום עבודה, והיינו מעוניינים לראיין מאמן אישי שיתן טיפים מה כדאי ומה לא כדאי להגיד בראיונות עבודה. אם כדאי בכלל לספר על הסוכרת בראיון עצמו? ואם כן, מה היא הצורה הטובה ביותר להציג אותה? ואם לא, אז באיזה שלב כן לספר ואיך להתמודד עם השאלות שהמעסיק והחברים לעבודה שואלים? אם יש כאן מאמן שמעוניין להתראיין, מוזמן לפנות אלי כאן או במסרים. (זאת בהחלט יכולה להיות גם מאמנת, ההודעה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.) תודה ויום טוב!

isaacm

New member
בהצלחה בהכנת הכתבה

רוצה לשתף אותך שהדרך הנכונה ביותר היא להגיע ללא סודות. טבעם של אלה שהם נפתחים בדיוק בזמן הפחות מתאים. הסוכרת היא נתון כמו כל נתון אחר, וראוי לשתף את המעסיק בשלב מוקדם כך שכשהסוכרתי מתקבל לעבודה אין יותר מכשולים. דעתי האישית בלבד איציק

bridges

New member
האמת, לדעתי אתה מחפש אדם מתחום כוח אדם

באימון, לפחות לפי תפיסתי, לא נותנים טיפים כאלה, משום שאין כאן תשובה חד חד ערכית, זה תלוי באדם ובמקום העבודה שאליו הוא הולך. אם הייתה שאלה כזאת עולה באימון אז היינו, המתאמן ואני, מסתכלים מהם הנחות היסוד שעומדות במרכז השאלה הזאת והיינו רואים אם זה משהו שעוצר את אותו אדם מלהתקבל לעבודה או לא. ה"טיפ" שלי עבורך הוא לפנות לחברות השמה, יועצים ארגוניים, חברות מיון כ"א או למנהלי מש"א בחברות. בהצלחה, רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
טיפים זה לא ממש אימון

יש מקום רב לאימון עבור אנשים שמתמודדים עם מחלה וקושי, אך העזרה תהיה לא בטיפים אלא בבירור פנימי - כיצד אני רוצה שיראו אותי? מה יקרה אם ידעו על המחלה? מה אני מוכן שידעו? כיצד אני מרגיש עם המחלה? כיצד אני רוצה לשקף את זה? מה עוד דרוש לי כדי להתמודד עם המחלה? האם המחלה היא תעודת הזהות שלי? השאלות האמיתיות עולות מתוך השיחה והבירור עם המתאמן.

Dalia Crown

New member
טיפים בראיון עבודה

ברצוני להשיב בשני היבטים מחפשי עבודה הינם בראש וראשונה אנשים בעלי כישורים אשר מתאימים או שאינם מתאימים למקום העבודה. העובדה שהם חולי סוכרת לא מעלה או מורידה מכישוריהם האישיים. כמאמנת - כל מועמד רצוי שידגיש את יכולותיו, כישוריו ותרומתו למקום העבודה ויספר על הסוכרת בגלוי. סודות הופכים לאיום ולחשש גדול בחיינו. שיתוף במידע, הסבר והבהרה מאפשר תחושה נוחה וקלה יותר לשני הצדדים. כמנהלת משאבי אנוש במספר רב של חברות, כולל חברות היי-טק - אני ממליצה למועמד לעשות "שעורי בית" לפני הגיעו לראיון עבודה. ללמוד את המקום, את בעלי התפקידים ולקבל מידע מירבי אפשרי על התפקיד אליו הוא מתראיין. מאחר ואין לי מידע מספיק בנושא הסוכרת, ארצה להבין באם הסוכרת משבשת הליך תקין של יום עבודה? אלו תופעות יכולות להגרם ביום יום? האם יש צורך לגרוע ימים לצורך טיפול? אשמח להתראיין לכתבה ולהוסיף מנסיוני בשני התחומים, משאבי אנוש ואימון. דליה קרון - מאמנת מוסמכת www.be-live.co.il

למעלה