חיפוש יבואן

ehud8

New member
חיפוש יבואן

אני מחפש יבואני בקרדי בריזר וסמירנוף אייס במחירים הזולים ביותר. תודה אהוד

orfarb

New member
בקרדי בריזר

לגבי בריזר אני יכול לומר לך שהיבואן לארץ הוא חברת "טמפו". אם אתה גר באיזור תל אביב, תטייל ברחוב לוינסקי, שמעתי ממקור מוסמך שיש שם סיטונאים שמוכרים ארגזים במחיר של סביבות 10 ש"ח לבקבוק... אם במקרה מצאת את הסיטונאי המדובר, ספר בבקשה את המיקום המדויק בשביל כולנו..

madu

New member
בקרדי בריזר

רבותיי היקרים..... הבקרדי בריזר נמכר היום כמעט בכל חנות יינות במחיר של 10-12 ש"ח ישנו גם המשקה 5,4 שהוא גם כן רום בטעמים. אני לא זיהיתי הבדלים ואותו ניתן לקנות ב-9 ש"ח האחד (למי שקונה כמות) בבית הטבק והיין בראשון לציון רחוב סחרוב 17 א.ת.ח. צמוד לסוכנות פיג´ו. לגבי הסמירנוף אייס, ניתן להשיג אותו במחירים של בין 9-11 ש"ח.

mz 2t power

New member
חברי היקר........

בין הבקרדי ל 54 יש הבדלי טעם אדירים!!!!!!! ואם לא הבדלת בהם או שהיית מצונן ואיבדת את חוש הטעם או שאלוהים יודע מה. הבקרדי עולה עליו בכמה רמות!!! בקיצור לכל המעוניינים: ברחוב העלייה בת"א יש מספר חנויות של סיטונאי משקאות שמוכרים את הבקרדי ב תשע וחצי שקל. אם תבקשו לקנות ארגז שלם אני מאמין שתקבלו אפילו מחיר של 9 שקל לבקבוק. שמחתי לעזור אורן

madu

New member
אני מכבד את דעתך אבל חולק עליה

תשתה בקרדי לימון ו5,4 לימון אחד מול השני ותגיד לי מה אתה מרגיש??? האלכוהול במשקאות הללו בקושי מורגש והטעם..לפי דעתי ואני חוזר לפי דעתי הוא אותו טעם!

למעלה