חיפוש חמסה

• פותח הנושא ligi
  • פורסם בתאריך

ligi

New member
חיפוש חמסה

שלום אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאול, אבל אולי תוכלו להפנות אותי. אני מחפשת מתנה לחתונה בחו"ל. חשבתי על חמסה עבודת יד, לא מזכוכית ולא מקרמיקה (חוששת שישבר בדרך) אלא מנחושת, פיוטר או משהו בסגנון. חשוב לי שיהיה משהו מיוחד בעבודת יד. האם תוכלו להמליץ לי על חנויות או אמנים באיזור ר"ג/גבעתיים/ת"א/רמה"ש ? תודה ליגי

danielli123

New member
אז ככה..../images/Emo132.gif

יש ברמה"ש חנות שקראת "רותם" ויש שם כאלה מנחושת ובסגנון הזה שמביאים מתנות בחו"ל (עם מוטיבים של הארץ וכו')..אבל! יש לך כאן חבורה מאוד מאוד מוכשרת של אומנים, במחירי מציאה, שמכינים חמסות יפיפיות (את יכולה להסתכל בגלרייה), ואני בטוחה שמישהו מהאזור בו את גרה יסכים בכיף להכין לך חמסה יפיפייה ומיוחדת בעבודת יד, וייגבה על זה פחות מבחנות פלצנית.. אז למה לא? תחשבי על זה..

Noga222

New member
בדיוק.... רק היום הוצגו פה

דברים יפהפיים... בכל מקרה, אפשר גם חמסה מעץ (לא שבירה) וחמסה מדאס (פחות שבירה). ואת יכולה גם לתכנן אותה בהתאם לטעמך עם האומנים פה....

ligi

New member
הי דניאלי

נכנסתי לגלריה היפה שלכם, האם תוכלי להגיד לי איך עושים חיפוש ספציפי לחמסות ? הבעיה היא שאני צריכה את המתנה להיום/מחר כך שאני מעדיפה לקנות משהו מוכן ולכן מחפשת חנות או אמן שיש לו תצוגה מוכנה שאוכל לבחור ממנה.

danielli123

New member
ligi...

את יכולה לחפש בחיפוש של הפורום (חיפוש מתקדם) חמסה ובהגדרות של החיפוש לחפש JPG או BMP.. מאיפה את? אולי אם יש פה מישהו מהאיזור שלך תוכלו ליצור קשר עוד היום..

ligi

New member
עדיף מאיזור ר"ג/ גבעתיים/ ת"א

אפשר לשלוח לי מסר תודה, ליגי

danielli123

New member
../images/Emo124.gifשמעתם חברה?

מישהו מאיזור ר"ג-גבעתיים-ת"א מעוניין למכור חמסה, להיום או מחר מקסימום, שתובא כמתנה לחו"ל?? הרימו ראש ושילחו מסר ל-ligi... קדימה, תסתערו! למי אין
בבית שכבר אין למי לתת מתנה?

ligi

New member
וואו...

ושוב אני מזכירה לא קרמיקה או זכוכית, לא רוצה שישבר לי בדואר. ליגי

danielli123

New member
זה בסדר, הרוב פה מכינים מדאס או

מעץ (דיקט) או מ-mdf, שזה חומר שנראה כמו עץ (עשוי מתוצרים של קרטונים או משהו.. אם את רוצה לדעת בדיוק חובב יגיד לך הוא ה
..) אבל הוא עבה יותר מדיקט ובדר"כ מעוצב יותר- מה שלא משנה דוגרי אם החמסה יפה..

Noga222

New member
ויש גם דרכים לעטוף ולשלוח דברים

שבירים, כך שאין בעיה.... אולי תגדירי לנו מה את רוצה? צבעים? דוגמאות? פיצוצים? פרחים? פיות?....

ligi

New member
מעדיפה משהו מנחושת או מחומר דומה

לפני כמה חודשים קניתי חמסה (וכבר נתתי מתנה ) במדרחוב של זכרון יעקב. נחושת צבועה ועליה מודבקים חרוזים כך שזה נראה ממש כמו רקמה. משהו מיוחד שעושה אומנית מקומית. אבל כמו שאמרתי אני קצת לחוצה בזמן כך שמחפשת מישהו שמכין דברים דומים באיזור המרכז. פתוחה לשמוע הצעות.

המלצה...

תקפצי לחנות בשם "סגול" ברחוב תובל ברמת גן... החנות הכי אהובה עלי בכל המדינה... יש להן המון חמסות למרות שהרוב מדאס אבל לפעמים יש להן גם מנחושת... סה,כ יש להן הרבה חמסות ככה שלא נראה לי שאת יכולה "לפול" איתן וגם אם לא יצליח, לא הפסדת כי החנות מדהימה......... (אני פשוט חולה על החנות הזו, וכשעבדתי באיזור הבורסה כל המשכורת שלי היתה הולכת לחנות הזו...

שיטרית

New member
פריטים שבירים

ארזי בשתי שכבות של פצפץ ושימי בין הבגדים במזוודה או בתיק שאת עולה אתו למטוס. העברתי המון כלים מקרמיקה בטיסות ולא נשבר לי כלום.

למעלה