חיפוש דירה

TheGuest123

New member
חיפוש דירה

זה כידוע דבר מעיק ביותר. התחלתי לחפש דירה. אני מעוניינת בדירה באיזורים מסויימים, אבל כמעט ולא מוצאת דירות להשכרה באיזורים אלה. איך אתם מצאתם את הדירה שלכם? באיזה אתרים/עיתונים/אחר נעזרתם?

NightElf

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חיפוש דירה אכן יכול להיות עסק מתיש ומייגע. ישנם מספר מקורות חיפוש ראשיים לחיפוש דירה : 1. חיפוש רגלי - הליכה באיזור שבו מעוניינים להשכיר דירה, וחיפוש מודעות על לוחות מודעות, עצים וכדומה, או לחילופין תליית מודעה שאומרת שאת מעוניינת לשכור דירה באיזור הנ"ל. 2. עיתונים - בעיקר בסופ"שים, ניתן למצוא בעיתונים מלא דירות להשכרה באיזורים שונים בארץ. 3. תיווך - ניתן לחפש דירות גם דרך תיווך, אבל צריך לשים
שאם בתיווך מוצאים לך דירה, אז את צריכה לשלם להם סכום מסויים על העבודה. 4. אתרי אינטרנט - כגון הומלייס, מדס וכדומה, שהם נחשבים לדרך הכי טובה למציאת דירה, מבחינת זה שהם חינמיים, ומתעדכנים באופן תדיר. אתרים נוספים תוכלי למצוא בקישורי הפורום. אני אישית מצאתי את הדירה שלי דרך אתר הומלייס, ודרכו גם ניתן למצוא רהיטים יד שנייה לדירה החדשה, אתר מומלץ ביותר
כל שאלה נוספת שתצוץ לך, הרגישי חופשייה לשאול אותה, וסתם לשתף אותנו בחוויות, רגשות או כל דבר אחר שיהיה לך שקשור לחיפוש הדירה וגם סתם באופן כללי. בהצלחה

למעלה