חיפוש בקהילות

ששי3

New member
חיפוש בקהילות

נדמה לי שערכתם שינויים בקבוצות הקהילות.עד אתמול יכולתי להיכנס לקהילות של פוריות,הורים בטיפולי פוריות,והורים לאחר טיפולי פוריות. השארתי שם הודעות,ואני מאוד מעוניינת להיכנס לשם.כיצד עושים זאת.

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה~!
הנה הפורומים שביקשת : פורום פוריות , פורום הורים בטיפולי פוריות ופורום הורים לאחר טיפולים. ועכשיו קצת הסבר... סליחה על האורך, כדי שבעתיד יהיה לך קל יותר לחפש פורומים שביקרת בהם והודעות שכתבת.
קהילות הפורומים מחולקות באמצעות אשכולות שונים (קטגוריות שונות). יש שלוש אפשרויות לראות את הפורומים הקיימים:
להכנס לעמוד הקהילות... שם יש לך שתי אפשרויות - או ללחוץ על אשכול תוכן (קטגוריה) או להכנס לפורומים שמחולקים לפי סדר א'ב'. אפשרות שלישית היא לראות את כל רשימת קהילות הפורומים פרוסה לפניך. (לרשימה הזאת מגיעים דרך קישור שנמצא בעמוד הקהילות) - צרפתי תמונת מסך.
לכל פורום שאת נכנסת, קיים עמוד קהילה (דף ראשי של הפורום) ועמוד הפורום עצמו.
עמוד הקהילה: בעמוד הקהילה הראשי של הפורום מופיעים השרשורים בהם השתתפת בשבוע האחרון. על ידי כך גם אם לא נכנסת למשך זמן ארוך יחסית לפורום (עד 7 ימים), עדין תוכלי לראות את התגובות שאנשים כתבו לך.
החוקים:
עד עשרה שרשורים בעמודים השוטפים (לא בארכיון) בהם השתתפת בשבוע האחרון.
אם יש יותר שרשורים מ 10, יופיעו העשרה האחרונים.
אם יש פחות מ 10, יופיעו רק השרשורים בהם השתתפת.
אם יש יותר מ 10 אבל לאחד מ 10 האחרונים עבר יותר משבוע, השרשור לא יופיע.
אם את לא פעילה בפורום ולא השתתפת באף שרשור בשבוע האחרון, יופיעו ההודעות האחרונות מהפורום כמו שהיה עד לא מזמן.
על מנת לראות את כל ההודעות שבפורום, עליך להכנס לפורום עצמו....!!! הגישה היא מצד ימין למעלה בעמוד הקהילה. כמו כן, כשתכנסי לפורום תראי שיש בצד שמאל, בשורה הכתומה, אפשרות לפריסת תגובות או הסתרת תגובות, ואת יכולה להשתמש בה לפי העדפותיך.
מצד שמאל, בשורה הכתומה, מתחת להודעה על המסרים, יש לך תיבה נפתחת, וקיימת שם אופציה שנקראת "להודעות שלי" (צבועה בצבע אדום)... גם דרכה את יכולה להכנס להודעות אחרונות שלך.
באותה תיבה נפתחת, יש לך אפשרות לסדר פורומים מועדפים, אותם פורומים שבאופן קבוע את נכנסת אליהם, על מנת שהגישה תהיה יותר קלה. פשוט ללחוץ על "עריכת מועדפים" - האופציה הכי תחתונה ברשימה. ושוב.. סליחה על האורך..... שיהיה בהצלחה~!

למעלה