חיפוש אחר קשר

drorklein1985

New member
חיפוש אחר קשר

שלום לכולם.

השם שלי דרור קליין. אני בן 30 מירושלים. מאסתי בפורומים כמו אטרף ודומיו ואני מחפש קשר אמיתי עם מישהו רציני שמחפש דברים דומים. אני תלמיד תואר שני בלימודי האסלאם באוניברסיטה העברית, ובמקביל עובד במרכז הלמידה לעיוור. אני אוהב מאוד חתולים, סרטים קלאסיים, בישול וקריאת ספרות טובה (כאשר יש לי זמן). אני מגדיר את עצמי כרגיש, אמפתי, רומנטי, שנון, איש שיחה טוב. נכון להיום אני מגדיר את עצמי כ-cub, אבל מנסה גם להוריד במשקל. אני אומר זאת במפורש: אני לא מעוניין בסטוצים, אלא בקשר עם מישהו רציני שמחפש כמוני זוגיות יציבה. אשמח אם מישהו יהיה מעוניין ליצור איתי קשר באופן פרטי בסקייפ dror klein.

mountain0goat

New member
היי דרור

כמו כולם פה, אני מבין את המיאוס באטרף אבל אולי אתרים אחרים דווקא כן יועילו לך. אמרת שאתה קאב אז תנסה אולי bearwww.com
פשוט הפורום הזה יותר לדיונים וטרולינג ולא להכרויות.
&nbsp
נ.ב.
למה להוריד במשקל? יש הרבה אנשים שאוהבים קאבז

drorklein1985

New member
תודה

תודה רבה על ההערה. אני חדש כאן, וזאת ההודעה הראשונה שלי באתר. מצטער שיצא שחרגתי מגבולות הדיון כאן. אני על כל פנים מודה לך על ההפניה.

someone121

New member
מה רע בהודעות היכרות בפורום?

בפורום "הומואים דתים" ישנן כמה הודעות כאלו בעמוד האחרון (ואף באישור המנהל...).
זה לא שהפורום הזה כ"כ שוקק חיים כך שהודעות מהסוג הנ"ל דוחקות דיונים וכו'

mountain0goat

New member
אין לי שום דבר נגד הודעות הכירות

פשוט בדרך כלל אין פה כאלה וגם כשיש הן נעלמות מהר מאוד. אם כבר אז לעשות שירשור הכרויות בשביל שזה ינוהל כמו שצריך.

Acoustic 3

New member
אבל הוא צודק

הבחור פרסם מודעת היכרות במקום בו אנשים לא כ"כ מחפשים.. לא יהיה מי שיקרא את ההודעה שלו..

aשרון

New member
אקוסטיק

בפורום אכן יכולות להיווצר הכרויות ואני עד לכמה גולשים כאן בעבר אשר נפגשו מחוץ לפורום והפכו לזוג, אז Never say never .

נכון, אנשים לא כל כך מחפשים בפלטפורמות כמו כאן, אך הפלטפורמה יכולה לשרת מגוון רחב של רצונות ואני בדעה שיש לפחות לאפשר אותן כל עוד הן יכולות להועיל לפרט ולא להזיק לכלל.

Acoustic 3

New member
למה לא.. הלוואי שאני טועה ודרור שלנו יזכה בזיווג הגון.

למעלה