הי,
תודה רבה לך על החיזוקים אני כבר כמה ימים נדהמת ממה שאני מקבלת במסרים,ומנסה לכתוב שוב ושוב שאולי,אולי-ניתן להביט בעיניים אחרות על דברים... אינני רוצה ללא רשות לצטט את אשר נכתב אליי(לא היו אלה דברי נאצה),אבל.... אני נזכרת בימים שאני חשבתי כך,בראיה הצרה שלי,לימים.... וחושבת כמה מאושרת אני,שאני מסוגלת להביט על הדברים שונה,היום אחרת,בראיה פתוחה,מקבלת,אוהבת..... "מקבל"-לא מתוך רחמים,לא מתוך סלחנות ופשרה,לא מתוך מתן סיכוי ופתח ל"נזקקים",אלא כי יש כ"כ הרבה דברים שאנו ממאנים לראות בגלל המקובעות שלנו!! אויש!! לעתים... אני,הילדה שגדלה על המוזיאונים והתיאטראות,ההצגות והקונצרטים... "רקדנית הבלט" אני.... אני כ"כ אוהבת את הקלאסיקה,באמת.אך כמה מופלא,להגיע לכפרון קטנטן,באותה הרוסיה,באותה הרומניה,במרוקו... לשבת עם זקני המקום,להביט להם בעיניים,ולהקשיב לסיפורים שלהם.... להתעלם מהסירחון,מהפשטות,מהמילים הלא גבוהות.... להקשיב-ולא חייבים לדעת את השפה ולהבין את חוכמת החיים שלהם... תרבות החיים שלהם..... זה הדבר הכי נפלא ביקום..... evc,יקר, אל תתעב גזענות... אל תתעב... נסה להתעלות מעל לרגש זה.נסה להביט על גזענות או התנשאות בעיניים מלאות חמלה ואהבה. אל תענה לדבר שלילי ברגש שלילי,כי כך אתה תורם להפצתו והגברתו.זה כמו שמישהו ברחוב יאמר לך "לך לעזאזל"-הבט אליו,חייך,ותאמר לו "תהיה בריא,ושיהיה לך יום מקסים".ותתכוון למה שאתה אומר ושוב,המון המון תודה על התמיכה,וסורי על התשובה הארוכה שלך,בברכת יום מלא אור, אני