חיפושית 1000$

jeans1200

New member
חיפושית 1000$

הרבה זמן שאני יודע שבאחד המוסכים באזור עומדת חיפושית היום הלכתי לראות מה הסיפור שם אז ככה: 1302, עומדת שנתיים לטענת בעל המוסך מוכנה לטסט רק צריך להעביר אותה.. אמרתי לו שאין מצב שהיא עוברת במצבה טסט (יש הכל ולטענתו הכל תקין ומקורי) ואז הגעתי למחיר ה"מאוד הגיוני" לא בשקלים ולא בלירות בדולרר 1000$$ ירוקים חח אני אומר לו, אתה רציני תיהיה ריאלי ענה, פחות מ1000 דולר היא לא זזה.. לפי דעתי חבל יש על הרכב טיפה רקבונות (ממש טיפה , נראה טוב) "יש רישינות, יש הכל" חבל שככה החיפושית תעמוד ותירקב (בינתיים היא בית חם לחתולים..) עצוב שיש אנשים שחושבים שיש להם זהב, ככה מתבזבזות להן רוב המוכניות שעומדות..

jeans1200

New member
במושב נורדיה

ליד נתניה.. שנה ת'אמת לא שאלתי כי ידעתי שהחיפושית הזאת תעמוד ותירקב שם.. היא בטח 71 או 72..

latino1302

New member
כפי השחור אמר.. היא לא 1302

וד"א לטס היא רררקק צריכה להכנס לפס יצור בחזרה ואז ..כן אולי היא תעבור טסט..

jeans1200

New member
היא 1302

מנוע 1300 ובקליות של 1302 ויש לה כונס בחלון האחורי.. והיא נראית בתמונות גרוע אבל היא במצב מצוין אין לה מכה אחת וממש טיפה רקבונות..

jeans1200

New member
אני יודע..

זה לא היה ברור בהודעה שלי? רציתי לקנות את החיפושית כדי לשפץ אותה, אמרתי כמה הוא כבר יקח על גרוטאה ששוכבת אצלו יש לו שם איזה 15 גרוטאות שונות, כנראה כולם שווים אלפי דולרים חחח למרות שחשבתי על זה אם הוא מכין אותה לטסט אז זה די שווה כי היא כמעט בלי רקבונות..

vq55205

New member
איזה חשבון ואיזה נעליים

כולם ישנים עכשיו (חוץ מדרור 914) מה נשמע יוני?

latino1302

New member
buenos dias senior jacobo.

מה שלומך?? קלו צילום אמיתי של איזה מספר רכב.. זה אודי A4.

דרור 914

New member
אם אני כבר לא ישן אז אני אחשבן

תגיד לו 1000$ סבבה רק תעביר לי טסט בבקשה תביא לי אותה אחרי טסט בנסיעה ותקבל 1000$ נשמע לי פייר.

למעלה