חיפושית נוספת

vq55205

New member
חיפושית נוספת

אני שוקל לקנות חיפושית נוספת .ידועות לי הוצאות אחזקתה השוטפות (בנוסף לתיקונים טסטים וכ,) אנירוצה לבדוק את האפשרות להשאיר אותה מחוץ לכביש -ללא תשלום טסט וביטוח לכמה שנים וכמובן לא לנהוג בה בתקופה זו. האם כשאחליט להעלותה על הכביש אני צריך לשלם את הוצאות הטסט ,ביטוח או כל הוצאה אחרת באופן ריטרואקטיבי עבור התקופה שהאוטו היה מושבת. האם צריך אישור מיוחד לכך ממשרד הרישוי והאם יש דברים נוספים שאני צריך לדעת ולא שאלתי בענין

H a D a R s

New member
...

כן... תצטרך לשלם את כל הטסטים רטרואקטיבית ואם אני לא טועה יש תקופת זמן מסויימת שדורשת אישור של מכון התקנים מממ.. וזה כל מה שהיה לי לתרום בנושא אני שעדיין מתלהב מהיום הראשון שלי כאן

chino

New member
רכב אספנות

אם תרשום אותה כרכב אספנות אז לא תצטרך לשלם אף חוב, ברגע שהרכב רשום כאספנות אפשר לא לנהוג בו (אפילו מספר שנים) וברגע שתרצה להחזירו לכביש פשוט יש לעשות טסט במחיר של אגרת טסט רגילה, לגבי ביטוח, לא נסעת-לא שילמת!

Joe Bugin

New member
בנוסף אפשר גם להקפיא רשיונות

כל שעליך לעשות זה לגשת למשרד הרישוי עם כל המסמכים ולבקש שיקפיאו לך את הרשיון הרכב. הפעולה אינה כרוכה בתשלום. אבל כמו שצ´ינו כבר כתב כאשר הרכב רשום כאספנות צריך רק טסט אחד בכדי להחזירו לכביש וגם זה עולה חצי מטסט רגיל (147 ש"ח נכוחן להיום)

H a D a R s

New member
אספנות

גם כשהרכב "ישב" נניח שנתיים לפני שהוגדר כרכב אספנות כאשר נותנים לו מעמד כזה - גם אז צריך רק טסט אחד ? ועוד משו קטן... אספנות משנת 72´ או 77´ ?

למעלה