חיפושית הביצועים
C Crazy Beetle 1303L New member 12/4/07 #4 זו לא חיפושית אבל זה מדהים!!! אחד הדברים היפים שראיתי. אני מניח שאין לדבר הזה רישוי לכביש, אבל עדיין... זה פשוט מדהים! אהבתי מאוד!! נ"ב: הנסיעה היתה בנחל פולג או שזה רק נדמה לי?
זו לא חיפושית אבל זה מדהים!!! אחד הדברים היפים שראיתי. אני מניח שאין לדבר הזה רישוי לכביש, אבל עדיין... זה פשוט מדהים! אהבתי מאוד!! נ"ב: הנסיעה היתה בנחל פולג או שזה רק נדמה לי?
ש שמעון 2cv New member 12/4/07 #11 שלדה בקר טוב אכן שלדה של סיקס, מנוע v8 5700. נ.ב רועי תשאיר את מס הפון שלך. שמעון.צ
ש שמעון 2cv New member 13/4/07 #13 החיפושית של בר לב שרות למוסך החיפושית נבנתה על ידי בר לב שרות למוסך , חבר טוב ומוכשר מאד.
T The Red Baron New member 13/4/07 #14 ראיתי אותה עוד בתהליך הבניה . עבודה ממש יפה ומקצועית באמצעים והשקעה מינימלית לזכרוני הדפרנציאלים שלה בעלי נעילת "זיקה" ז"א מרותכים - מה שנותן המון לעבירות בשטח
ראיתי אותה עוד בתהליך הבניה . עבודה ממש יפה ומקצועית באמצעים והשקעה מינימלית לזכרוני הדפרנציאלים שלה בעלי נעילת "זיקה" ז"א מרותכים - מה שנותן המון לעבירות בשטח
ש שמעון 2cv New member 13/4/07 #16 היא עדיין ברשותו אך לדעתי אם יקבל הצעה טובה, יתכן וימכור אותה לטובת פרויקט חדש.