חיפושית גרוטאה.

haim la

New member
חיפושית גרוטאה.

שלום לכולם! מי כמוכם מכיר את החיפושית של השכנים שעומדת לה שנים רבות ואף אחד לא נוגע בה ולא מסתכל עליה. הבעיה היא שהשכנים עזבו והחיפושית נשארה מאחור ללא מגע יד אוהב וסתם נראת כמו האוטו של משה אופניק. מכוער מסריח ונטוש. לאחר מספר ביקות עם הפיקוח העירוני ובדיקה עם המשטרה נמאר כי הרכב גרוטאה ויש לפנותו. הרשות המקומית היא זאת שצריכה לפנות אותו וכן המידע הוא ודאי שהרכב גרוטאה. האם אתם הייתם לוקחים את הרכב על גרר ומנסים לגרום לגופת הרכב לעזור לחיפושיות אחרות שזקוקות לתרומת איברים. ואם כן זה אפשרי בכלל לקחת רכב שמוגדר גרוטאה ומיועד לפינוי על ידי העירייה ? אשמח לקבל את הדעות שלכם..

haim la

New member
מזה שבל"ר?

טוב אני בכל מקרה יבדוק עם האנשים מהעבודה שלי מה צריך לעשות ואיך הרכב הזה יגיע לידיים שלי אחרי הכל. (כמובן בצורה חוקית)

Avi 66

New member
שבל"ר = שימוש ברכב ללא רשות. כך לפחות לפי מה

שאני זוכר. אסור לך לקחת את הרכב כי יש לו בעלים. גם אם הם עזבו את הארץ הרכב עדיין שייך להם. לערייה\ משטרה יש את האפשרות לפנות את הרכב על פי חוק ( מטרד ציבורי , רכב נטוש שיכול לשמש להטמנת מטען חבלה וכ"ו) ולכן רק הם רשאיים לעשות זאת ואח"כ לחפש את הבעלים, רק לאחר זמן מסויים שאין דרישה לרכב או שלא מוצאים את הבעלים אז הרכב מחולט לטובת המדינה ונמכר בד"כ במכרזיים או לסוחריי רכב.

למעלה