חיפושית בערוץ -2

augai

New member
חיפושית בערוץ -2

מי ראה ב-7 חדשות העולם בערוץ -2? במכסיקו סיטי יש אלפי חיפושיות המשמשות כמוניות!השילטון +מישרד התחבורה רוצה להורידם מהכביש מטעמי בטיחות +ממעשי פשע .1 מכול 10 מיקרי פשע קשור בחטיפות אזרחים עי" מוניות מיתחזות . אחד הנהגים טוען כי אין כמו סוס עבודה 17 שעות ביום +אמינותם של החיפושיות!הוא מה זה צודק לא.!!!!

augai

New member
חיפושיות בערוץ 2

בני ,יוסי ושאר חברי המועדון מה אתם חושבים על אותם פושעים ממישרד התחבורה במכסיקו.

חיפושיות במקסיקו

לפני כמה שנים הייתי באקפולקו וזה היה מראה מדהים - אלפי חיפושיות דוהרות בכבישים - חלום רטוב של חברי המועדון... ועוד קטע - חבר שלי נעצר עם החיפושית השכורה (לא רק מוניות אלא גם רכבים פרטיים ורכבים להשכרה הם לרוב חיפושיות) ע"י שוטר, על פנס לא עובד או איזו שטות אחרת. הבחור לא הבין את הרמז (בקשיש, שוחד או כל כינוי אחר ל-"קנס" שהיה צריך לשלם לשוטר ישירות וללא קבלה...) ולכן קיבל דו"ח. כמובן שישראלי חכם שמחר מחזיר את הרכב השכור לא משלם דו"ח כזה, אלא זורק לפח וחושב איזה עם מטומטם הם המקסיקנים. למחרת הוא הולך להחזיר את הרכב, והפקיד שואל אותו - "למה לא שילמת את הדו"ח?" הבחור, אחרי שחזר לו האויר שואל "איזה דו"ח?" ואז המקסיקני מראה לו שבזמן שהשוטר רשם לו את הדו"ח, הוא הוריד את לוחית הזיהוי ולקח אותה איתו לתחנת המשטרה, כערבון. סה"כ זו היתה הפעם הראשונה שלי שנהגתי בחיפושית...

למעלה