חיפושים

שלי123

New member
מעוניינת ללמוד ריקודי בטן

איפוא אני יכולה ללמוד ריקודי בטן בראשל"צ. אודה למי שיודעת.

טנגה

New member
מממ... ריקודי בטן-איפה?

רציתי לדעת איפה יש חוגים לריקודי בטן לגילי? (אני בת 13) אני גרה בדרום אז אם אפשר...נסו לעזור י למצוא חוגים באזור הדרום ובבקשה תמליצו לי על מקומות שנחשבים לטובים...

עדי לוי1

New member
ריקודי בטן לבנים

אני מאוד רוצה לרקוד ומחפש להתחיל בשעורים פרטיים למישהי יש הצעות? אני אוהב את זה מאוד ויש לי רקע בבלט

ליMור

New member
אז ככה,,,

מתנס קרית ראשון ספגטים - גוף ראשון מתנס השיכון,, תהני

tlingit

New member
חיפושים

אני מכירה רק את האתר של שירה שהוא אתר מושקע מאד ובעל הרבה מדורים אבל רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד מאגרי מידע על ריקודי בטן?

tlingit

New member
ושלום – שכחתי להציג את עצמי ../images/Emo9.gif

ושלום – שכחתי להציג את עצמי ...מרוב שמחה שמצאתי פורום על ריקודי בטן.... אני בעניין כבר שנתיים, ומוצאת שריקודי בטן מוסיפים לי המון שמחה וכיף לחיים. ולא יעזור, אני לא מצליחה להתרגל לקרוא לזה ריקוד מזרחי, זה הרי דבר שבאמת בא מהבטן, מבפנים. אני שמחה שמצאתי עוד אנשים שמעניין אותם לדבר על ריקודים וצעדים, על התחושות, להחליף מידע וחוויות. כי בדרך כלל כשאני אומרת לאנשים שאני רוקדת ריקודי בטן התגובות הן די אחידות: קודם כל מבקשים ממני לחזור כדי לוודא שהם שמעו מה שנדמה היה להם ששמעו אחר כך הם אושלים 'איך הגעת לזה?' או שהם אומרים וואו... ובזה נגמרת השיחה. פשוט משמים. אז בתקוה לשיחות בעלות תוכן, הי לכולם

TiNkEr BlAcK

New member
כנ"ל:)

גמני בדיוק כמוך.. כולם לא מבינים איך הגעתי לזה.. :) מקווה שתמצאי לנו נושאי שיחה לפורומינו השקט.. :)

rezumish

New member
מורה לריקודי בטן בראשון?!!!

שלום, אני מאוד מעוניינת ללמוד ריקודי בטן.. האם אתן מכירות מורה מומלצת בראשון לציון שאוכל ללמוד אצלה? תודה,ענבר.

למעלה