חיפוס מתנדבים

shadowfax

New member
חיפוס מתנדבים

כן, אנו מנסים לסובב את גלגלי המועדון ולהזיז את הרעיון.... צוות המועדון מחפס אחר 4 מתנדבים לחונכות שחקנים חדשים וצעירים במועדון מ"ת. המועדון כנראה יוקם ברופין שבשרון לכן אנו מחפסים מתנדבים מהאזור (השרון) על כל מקרה הוצאות הנסיעה יוחזרו. רעיון המועדון: ליצור חוג מ"ת לאוכלוסית נוער במצוקה, שבבסיסו לימוד מ"ת כדרך ביטוי ולימוד עצמי, למרות היעד של אוכלוסיה חלשה אנו מתכוונים לשלב נוער משכבות שונות (כלכליות) כדי ליצור אינטגרציה בין השחקנים, כמו כן מטרה נוספת וחשובה לא פחות: ליצור קבוצת ברת קיום (שתוכל לפעול גם בילעדינו) וליתמוך בה לאורך הדרך. החוג יתנהל לאורך כ4 - 6 חודשים במהלכן החונך ילמד את אנשי הקבוצה את עקרונות מ"ת (תוך שימוש בD&D כשיטה) ויריץ הרפתקאה להיכרות וניסיון, בזמן הזה החונך יאתר משתתף בעל פוטנציאל להנחיה. לאחר סיום תקופת הלימוד החונך יוחלף ע"י המנחה הצעיר ויתחיל בעבודת החונכות ע"י עבודה צמודה מהצד יוכל החונך לעבוד באופן ספציפי אם השחקנים והמנחה בפיתוח יכולות המשחק שלהם. הפגישות יערכו פעם בשבוע למשך שעתיים כל פעם. אנו נשתדל לשלב הרצאות וסרטים במהלך הפעילות להעשרה ולימוד, כמו כן נקים ספריה לשימוש המשתתפים, ונארגן את סיפרי הבסיס (בתיקווה בעיברית). אני אישית מקווה שנוכל להעמיד את הפרויקט (החשוב) הזה לא רק כמשהו חינוכי אלא כדוגמה לחוג המעשיר את המשתתפים (ולא מבדר אותם). עקב חיוב מימוני (תנאים להשגת מימון) וכן העמותה (שאנו רוצים את גיבויה) אנו חייבים ליצור את המועדון על בסיס התנדבות (תאמינו לי זה לא לרוחי האישית) אך נשתדל אכן לצ'פר את המתנדבים ככל יכולתינו....

ארו

New member
חיפוש. לא חיפוש.

מצטער, זה פשוט צורם. מעבר לזה המטרה מבורכה, וליוזם הרעיון יש מייל שלי.

למעלה