חיפוס אתר

חיפוס אתר

בקר טוב אני מנסה לחפס את האתר של עוזי ברעם "clab50" ולא מצליחה אולי אתם תעזרו לי. תודה סבתא זהבה

חיניה

New member
ישראל וניו אורלינס.

כולנו ראינו בחדשות את הנעשה בניו אורלינס את אזלת היד של אמריקה הגדולה בסיוע לה עצמה והכי מצמרר שאת הצבא שלחו לירות על מנת להרוג. רבותי לא מזמן היה אצלנו מפגש חזיתי בין הצבא והאזרחים. מלבד מתי מעט חריגים איש לא הרים יש על חיל ואף חיל לא העלה על דעתו לירות אפילו לא באויר.הם בכלל לא באו עם נשק. הם עזרו הם ארזו הם חיבקו ונשאו ילדים על כפיים. אז למרות כל הנאמר עדיין "ישראל ערבים זה לזה" ועדין נשאר בנו הקשר של דם אחים. פעם שמעתי תאור יפה: כשאתה חי טוב אז שכנך היהודי לא יתן לך לחיות אבל כשאתה נופל הוא אף פעם לא יתן לך למות. אז כמאמר השיר:"לחיי העם הזה וכמה טוב שהוא כזה". ושיהיה שבת שלום על כל ישראל

עמי60

New member
בחום ובלחות נוראים ,ללא מים וללא

מזון ,לא פלא שאנשים משתגעים .

sitvaniyot

New member
האסון בארה"ב הוא גדול ממה שאנו

משערים. תוך כדי הגלישה אני נוהגת להאזין למוזיקה קלסית מתחנה בניו יורק, ובקטעי הקישור, הקריינית ממש בכתה!!!עכשיו אגש לcnn כדי להתעדכן.

אדזה

New member
ברוכים הבאים

שבת שלום וברוכים הבאים לפורום,לא משנה אם אתם חדשים או שבים בתשובה-העיקר שאתם פה, עמי רציתי לבקש ממך לפרט יותר בקשר לשורשי משפחות שאתה ציינת.האם זה אפשרי?תודה

אדזה

New member
שורשי משפחות

כוונתי היתה שתספר קצת על תחום ההתענינות שלך שהוא שורשי משפחות,נראה לי כתחום מאד מעניין ואני בטוחה שישנם סיפורים מאלפים ברקע.אם טעיתי אתך הסליחה.

עמי60

New member
לא משהו מיוחד ,הורי הכירו בנהריה

ב 1937 ,אבי יליד ברלין ואימי ילידת צנעה התחתנו ב1938 , חיו בחומה ומגדל וזהו. אני מנסה כעט לכתוב את ה"היסטוריה" שלהם .

למעלה